Time Timer Medium 3-pack

Time Timer Medium 3-pack

1 149 kr ex. moms

Time Timer Medium, en lärar-favorit, är nu tillgänglig i ett multipack set med tre enheter! Varje set kommer med tre timers i olika färger för att hjälpa till med färgläroplanen under de första åren och för tidshantering i färgkodade klassrum.

Finns i följande två färg-set: röd, gul och blå, eller orange, grön och lila.

  • Varje set innehåller tre original Time Timer Medium i tre olika färger
  • Inkluderar tre (3) whiteboardkort för 1:1 aktivitetshantering
  • Inkluderar dubbla guider för att använda centertimers i klassrummet för tidig inlärning
  • Tyst drift med valfri ljudsignal vid slutet av tidtagningen
  • Magnetisk rygg och uppfällbara fötter
  • Skyddslins med mittinställda vred
  • Varje timer kräver 2 AA/1,5V-batterier (ingår ej)

Kliniskt bevisad och pålitlig
Detta är den ursprungliga visuella timern, uppfann för över 25 år sedan av Jan Rogers. Beprövad genom år av erfarenhet, förutom klinisk forskning, hjälper Time Timer alla, i alla åldrar och förmågor, att ”se” tid, vilket ökar fokus och självreglering.

Magnetisk och fristående
Starka magneter gör att varje Time Timer Medium kan visas på en markeringstavla, kylskåp, arkivskåp eller något metalliskt material, men den kan också stå ensam eller hänga på väggen.

Inkluderar 3 Whiteboard aktivitetskort
Whiteboard aktivitetskort plats i toppen av timern, så att du kan skriva eller rita den tidsinställda aktiviteten. Varje Time Timer Medium kan passa upp till 2 whiteboard-aktivitetskort upptill, vilket gör den perfekt för först-sen-aktiviteter och visuella scheman.

Intuitiv hjälpteknik
Time Timer tror på att skapa produkter som verkligen hjälper människor i alla åldrar och förmågor att erövra tid – i klassrummet, i hemmet och på kontoret. Även om tid kan vara en utmaning för människor med olika förmåga, strävar vi efter att tillhandahålla intuitiva och innovativa lösningar som gör verklig skillnad.

Färger

Orange, grön & lila, Röd, gul & blå