ERFARENHET,
HJÄRTA OCH KUNSKAP

Hjälpmedel åt alla

Under våra 25 år på marknaden har vi upplevt ett ihärdigt och växande behov av specialanpassningar. Att ny teknik hjälper människor komma närmre varandra är det ingen fråga om, men vissa målgrupper riskerar att exkluderas helt ur den nya nätverksförankrade tiden.

Vi har kontor i både Göteborg och Stockholm

Från våra kontor i städernas hjärtan ser vi människor interagera och samverka i ett myller. Vi ser hur idéer sås och växer till mäktiga organisationer där människor får utvecklas och sprida kunskap vidare. Det är lätt att ta detta stora kugghjul för givet. Men om man inte kan haka i – vad gör man då? Rätt hjälpmedel ökar möjligheterna för var och en att kunna utvecklas. I vår ambition att göra den nya tekniken mer tillgänglig åt alla är vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder support från Sveriges största städer. I vår Hjälpmedelsbutik i Göteborg finns även tillfälle att klämma, testa och köpa våra produkter på plats!

Ny teknik för att öka arbetstillfällen

Att kunna tillgodogöra sig information är en mänsklig rättighet. Vi vill att alla människor ska kunna använda den nya tekniken för att utvecklas och leva rika liv oavsett behov. Istället för att ny teknik tar arbete ifrån människor, vill vi att den nya tekniken ska kunna ge tillfälle till att ge människor med funktionsvariationer möjlighet att arbeta. Tillsammans med ICAP och världens främsta aktörer inom kommunikation, kognition samt styrsätts, tablet- och mobilanpassningar tillgängliggör vi tekniken så att fler kan nyttja den – I hemmet, skolan eller på arbetsplatsen. Vi har lösningen som hjälper dig utvecklas efter dina egna behov och mål.

pojke med hörlurar

ARBETSPLATSANPASSNINGAR

ARBETSFÖRMEDLINGEN

SKOLA & KOMMUN

SERVICE & SUPPORT

Fyll i formuläret med ditt ärende så hör vi av oss så snart vi kan!

Besöksadress

Göteborg

Frölunda Data
Karl Johansgatan 42
414 59 GÖTEBORG

Stockholm

Frölunda Data
Ekensbergsvägen 13
117 69 Stockholm

Hjälpmedelsbutiken

Karl Johansgatan 42,
Göteborg
Öppettider: onsdagar kl 13-16
Vi är en kontantlös butik.

Kontaktuppgifter

Telefon: 010-405 68 55
E-post: info@frolundadata.se
Org.nr: 556573-8746
Öppettider: vardagar 08:30-17:00

Paketleveranser

Karl Johansgatan 36
414 59 GÖTEBORG

Reklamationer & support

För att kunna reklamera eller få support. Behöver du gå in på länken ”Service och Support” för att skapa ett ärade.