UTBILDNING, ANPASSNING
                 & PERSONLIG SERVICE

VÅRA TJÄNSTER

Vi på Frölunda Data tror på att vara en stöttepelare genom hela processen när det kommer till att skaffa hjälpmedel, från behov till individuell lösning. Var i livet du än är. Vi har därför samlat en stark kompetens hos oss på Frölunda Data, som är med er igenom hela processen. Vi är ett litet företag med stor kompetens och är glada över att kunna erbjuda en personlig service och support när du behöver det. Hos oss får du alltid service och teknisk support om du skulle behöva hjälp med installation eller andra frågor som kan dyka upp kring både programvaror och fysiska hjälpmedel.

Utbildning
Vi håller utbildningar kring våra produkter och nyheter hos er, oss eller online. Vi kan enkelt och smidigt visa er ett par produktnyheter inom det område som ni har intresse av och köra en produktgenomgång, helt kostnadsfritt såklart! Håll även utkik efter våra webinar och workshops!

Utprovning
Vi hjälper till med utprovning av ditt hjälpmedel – både på arbetsplatsen, i skolan, hemma hos dig eller hos oss på kontoret.

Arbetsplatsanpassningar
En stor del av vårt arbete är arbetsplatsanpassningar och utprovningar till er som behöver hjälpmedel på arbetsplatsen. Dessutom erbjuder vi stöd vid ansökan av Bidrag till Arbetsplatshjälpmedel via Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan.

Skola & Kommun
Vi hjälper er på skola eller kommun att hitta det bästa möjliga hjälpmedlet åt era elever. Vi gör platsbesök där vi kommer och visar och utbildar er i de hjälpmedel som känns aktuella för er – helt utan kostnad. Hos oss har du som lärare alltid teknisk support och hjälp med installation eller andra frågor som kan dyka upp för både programvaror och fysiska hjälpmedel.

Arbetsförmedlingen
Vi vet att varje individ är unik med individuella möjligheter. Våra lösningar är därför unikt utformade för varje individs specifika behov på den specifika arbetsplatsen. Vi hjälper till att prova ut och ta fram en unik lösning på den aktuella arbetsplatsen, utbildar den sökande och på det sättet kan vi ta ansvar för en helhetslösning. Vi nyttjar den senaste innovativa tekniken som finns på marknaden men har också unika avtal med de största hjälpmedelsleverantörerna i branschen.

Regioner
Vi levererar tekniska hjälpmedel till flera Landsting på upphandlade avtal eller utanför sortiment. Vi önskar ge dig som köpare på Landstinget bästa möjliga service. Vi erbjuder därför tjänster så som kompletterande och fördjupande utbildning på ny teknik för anställda och patient. Utbildning på plats, individuella utbildningar för patient, webinarium, för personalutbildning på distans, installation samt övrig teknik och utbildningstjänster.

ARBETSPLATSANPASSNINGAR

ARBETSPLATS
ANPASSNINGAR

SKOLA & KOMMUN

KONTAKTA OSS

SERVICE & SUPPORT