Leo Messi ambassadör för OrCam!

Dela den här historien, välj din plattform!

Leo Messi är OrCams nya världsambassadör och vi på Frölunda Data kan stolt presentera OrCam i vårat sortiment!

Leo Messi är en av världens största fotbollsstjärnor och en levande legend för många. Messi har nu tillsammans med OrCam Technologies startat ett kampanjsamarbete där Messi värvar synskadade till sitt #OrCam_dreamteam med önskan om att sprida kunskap om synnedsättningar och inviga hopp om att nå sin dröm trots hinder. Se Messi tala mer om OrCam i videon och hör av er till oss på Frölunda Data om ni vill veta mer om hur OrCam kan hjälpa dig!

Orcam MyReader är ett genombrott inom text-till-tal enheter som du alltid bär på dig, skapad för personer med synnedsättning eller dyslexi. Den intuitiva, lätta kameran läser snabbt och diskret upp tryckt och digital text – från alla ytor.

“Jag kan snabbt ta del av tidningen utan stor ansträngning. Jag läser min e-post från min smartphone när jag är på väg. Med OrCam MyEye känner jag mig inte som en börda gentemot andra och mer avslappnad.” -Moshe Fischer

Lätt att använda – Allt du behöver göra är peka!

Den revolutionerande programvaran i OrCam MyReader svarar direkt på enkla gester vilket gör den till ett lättanvänt vardagshjälpmedel – oavsett om det är att läsa en tidning eller en bok. Dess lätta vikt och kompakta design gör den idealisk att använda hemma på jobbet eller när du är på väg. OrCam är allround-lösningen som gör att du slipper hantera olika program – allt du behöver göra är att peka och lyssna.

Vi finns här för hjälp och support

Välkommen med frågor och funderingar till våra produktspecialister!

Simon Sjöholm
Simon SjöholmHjälpmedelskonsulent

Placering: Stockholm
Direkt: +46 (0)10-405 68 56
E-post: simon.sjoholm@frolundadata.se

Ove Brandberg
Ove BrandbergHjälpmedelskonsulent

Placering: Göteborg
Direkt: +46 (0)10-405 68 52
E-post: ove.brandberg@frolundadata.se

Hans Henretta
Hans HenrettaTeknisk säljare | Produktspecialist

Placering: Stockholm
Direkt: +46 (0)10-405 68 57
E-post: hans.henretta@frolundadata.se