OrCam MyReader 2

35 000 kr ex. moms

15% rabatt för privatkunder!

Gäller på ordinarie pris med koden PRIVAT15 i kassavyn. OBS! Gäller enbart för privatkunder. Gäller perioden 9/9/2020 till 31/12/2020. Har du frågor kring OrCam MyReader 2 eller rabatten för privatkunder? Kontakta oss via knappen nedan så hjälper vi dig!

OrCam MyReader 2 –  Artificiell Intelligens enkel och intuitiv

OrCam MyReader 2 läser text, tryckt eller digital! Om du vill läsa dagstidningen, en favoritbok, textmeddelanden, e-post, gatunamn eller tidtabeller på tågstationen så finns den alltid till hands och läser upp texten direkt och diskret i ditt öra. OrCam MyReader 2 använder avancerad AI-teknik men är samtidigt enkel och intuitiv, vilket gör att den kan användas av barn, vuxna och äldre.

Artikelnr: 2546721021 Kategorier: ,

Beskrivning

Vill du kunna läsa text i tidningar, böcker, dokument och tecken?

Ett hjälpmedel man ”bär på sig”, jämför som ett armbandsur.
En liten kamera som fästs på glasögonen (liten magnethållare).

Orcam MyReader 2 är ett genombrott inom text-till-tal enheter som du alltid bär på dig, skapad för personer med synnedsättning eller dyslexi. Den intuitiva, lätta kameran läser snabbt och diskret upp tryckt och digital text – från alla ytor.

Lätt att använda – Allt du behöver göra är peka! – Den revolutionerande programvaran i OrCam MyReader 2 svarar direkt på enkla gester vilket gör den till ett lättanvänt vardagshjälpmedel – oavsett om det är att läsa en tidning eller en bok. Dess lätta vikt och kompakta design gör den idealisk att använda hemma på jobbet eller när du är på väg. OrCam är allround-lösningen som gör att du slipper hantera olika program – allt du behöver göra är att peka och lyssna.

Läser tryckt text i realtid – OrCam MyReader 2 tar ett snabbt kort, och genast börjar den läsa texten som den hittar framför dig: tidningar, böcker, restaurangmenyer, produktetiketter och skyltar, allt blir tillgängligt för dig direkt. OrCam MyReader 2 fungerar också perfekt för digital text på dator och skärmen på en smartphone.

Hjälper dig ta kontroll

“Jag kan snabbt ta del av tidningen utan stor ansträngning. Jag läser min e-post från min smartphone när jag är på väg. Med OrCam MyEye känner jag mig inte som en börda gentemot andra och mer avslappnad.” -Moshe Fischer

“När jag sitter på restaurang med en vän och använder OrCam MyEye enhet behöver vi inte fokusera på min funktionsnedsättning eftersom jag kunde läsa menyn själv.” – Devorah Shaltiel

messi orcam

Leo Messi är OrCams nya världsambassadör och vi på Frölunda Data kan stolt presentera OrCam i vårat sortiment!

Leo Messi är en av världens största fotbollsstjärnor och en levande legend för många. Messi har nu tillsammans med OrCam Technologies startat ett kampanjsamarbete där Messi värvar synskadade till sitt #OrCam_dreamteam med önskan om att sprida kunskap om synnedsättningar och inviga hopp om att nå sin dröm trots hinder. Se Messi tala mer om OrCam i videon.

Mått – 76 x 21 x 14.9 mm
Vikt – Enhet: 22.5 gr
Enhet+Förpackningen: 553 gr
Batteri – 3.7V DC, nominal 320mAH
Kamera – 13 Megapixlar

  • Monteringssats
  • Laddningskabel
  • Laddare
  • Bärrem
  • Fodral med dragkedja

Vi hjälper er med en avbetalningsplan på 12, 24 eller 36 månader, ni kan när som helst under perioden betala av kvarstående belopp. Detta gör vi i samarbete med DNB. Vill ni veta mer så kontakta oss på mail eller telefon.

Epost: info@frolundadata.se
Tel nr: 031-7695560

Personlig utbildning

Kontakta oss

Video

Du gillar kanske också…

Go to Top