Time Timer MOD & Whiteboard

Time Timer MOD & Whiteboard

750 kr ex. moms

Time Timer MOD & Whiteboard är en paketlösning som består av en Time Timer MOD och tillbehöret Miniwhiteboard.

Skriv ord och rita bilder som förstärker och tydliggör vilka aktiviteter som tiden avser. Det ger ytterligare visuellt stöd vid sidan om den visuella nedräkningen av tiden som Time Timer MOD ger dig. Du kan också skriva steg-för-steg-guider som ser till att varje steg i en rutin följs.

Time Timer MOD & Whiteboard – dubbelt visuellt stöd!

Använd whiteboardtavlan för att skriva ord och rita bilder som förstärker och tydliggör vilka aktiviteter tiden avser. Du får på så vis ytterligare visuellt stöd vid sidan om den visuella nedräkningen av tiden som Time Timer MOD ger dig. Genom att skriva steg-för-steg-instruktioner kan skeenden och förlopp bli lättare att förstå. Till exempel ”Alla dessa steg ska rymmas inom tidsramen”, eller kanske ”Steg 1 tar så här lång tid, steg 2 så här lång, och så vidare”.

Time Timer MOD & Whiteboard kan användas för att lämna meddelanden till familjemedlemmar, lärare eller kollegor.

Alla viktiga ämnen för ett möte täcks inom angiven tid

Denna kombination fungerar också mycket bra på möten. Mötets agenda blir tydlig samtidigt som det blir enklare att se vilka punkter som behöver diskuteras inom mötets tidsramar.

Whiteboardpenna ingår

Vid leverans ingår en svart whiteboardpenna som du kan använda för att skriva och rita på tavlan. Pennans tusch är lätt att sudda bort. Det gör det enkelt att ändra meddelande när du byter aktivitet eller miljö.

På baksidan finns ett fack där du kan förvara pennan. På så vis har du den alltid lättillgänglig, men den är samtidigt inte distraherande genom att vara i blickfånget.

Lätt och smidig

Paketlösningen Time Timer MOD & Whiteboard har låg vikt och är lätt att bära med sig i till exempel en ryggsäck. Var bara rädd om den så att den inte skadas. Dimensioner: 20 x 20 cm

Time Timer MOD

Time Timer MOD är den senaste modellen av Time Timer och en mindre variant av Time Timer Plus, som vann Teachers’ Choice Award 2014.

Time Timer MOD är en efterlängtad modell av Time Timer som har utbytbara höljen i silikon. De ger ett bättre skydd om man råkar tappa sin Time Timer i golvet, men framförallt kan användaren nu anpassa sin klocka med höljen i fyra olika färger!

Time Timer MOD hjälper till med att både begränsa och hålla ut en aktivitet och är ett praktiskt tidshjälpmedel i både klassrummet såväl som hemmet. Den kan användas när våra vanliga tidsbegrepp är alltför abstrakta.

Om man inte förstår den vanliga klockan är det svårt att veta när en händelse ska inträffa eller en aktivitet påbörjas. På samma sätt kan Time Timer MOD ge en känsla för hur länge en aktivitet ska pågå. Med Time Timer MOD ges god möjlighet att hantera och förstå tid samt att lära sig tidsbegrepp, vilket gör den lämplig för många olika funktionshinder och åldrar.

  • Storlek: 20 x 20 cm
  • Alarmfunktion:  Ljudsignal
  • Strömkälla: 1 st AA-batteri
  • CE-märkning: Ja
Dimensioner7.5 × 8 cm
Strömkälla

Batterityp

CE-märkning

Video