JBL – brusreducerande ANC

JBL – brusreducerande ANC

1 495 kr ex. moms

Låt din favoritmusik bli en del av din vardag med JBL – brusreducerande med ANC, är trådlösa hörlurar. Vilken miljö som helst blir din perfekta lyssningsplats med Active Noise Cancelling (ANC) och du tappar ingen tid tack vare Google Fast Pair.

En standardmodell när det gäller over-ear hörlurar och har god brusreducerande med ANC

Aktiv brusreducering
Du kan ställa in och ut ur din omgivning genom att helt enkelt trycka på knappen och njuta av musikens skönhet även i trånga gator eller bullriga miljöer.

JBL Pure Bass Sound
JBL har en lång historia inom att konstruera det exakta, imponerande ljudet, och dessa hörlurar följer en sådan tradition. Njut av att slå ut basen som är både djup och kraftfull.

50 timmars lyssningstid
Lyssna på musik i upp till 50 timmar eller 35 timmar med Active Noise Cancelling aktiverat. Håll kontakten hela dagen, med bara två timmar för att ladda ditt batteri helt.

Röstassistent
Kontrollera när din buss åker, läs dina meddelanden för dig eller byt spellista. Klicka bara på öronkoppen för att aktivera röstassistenten och få all information du behöver med dina hörlurar fortfarande på och din smartphone i fickan.

Design
Ta med dig hörlurarna på dina resor tack vare den lätta och vikbara designen som gör JBL Tune 760NC lätt att bära med sig.

Google Fast pair
Med Google Fast Pair-funktionen kan dina hörlurar direkt anslutas till din Android-enhet. Du kan också para ihop flera enheter genom att trycka på enhetens skärm.

Flerpunktsanslutning
Du kan enkelt byta från en Bluetooth-enhet till en annan så att du kan titta på dina favoritvideor på din surfplatta och ändå ta ett telefonsamtal på din smartphone utan problem.