iPadhållare med dubbla sugkoppsfästen

iPadhållare med dubbla sugkoppsfästen

690 kr ex. moms

Ett unikt paket från Frölunda Data, bestående av en iPadhållare med dubbla sugkoppsfästen. Du suger helt enkelt fast din iPad i ena änden och därefter fästes den andra sugkoppen mot ett plant underlag, t.ex. glas, metallbänk eller ett plant bord.

Passar bra för situationer då du vill montera din iPad tillfälligt för att sedan enkelt kunna ta den med dig till annan plats.

iPadhållare med dubbla sugkoppsfästen är en specialanpassad monteringslösning framtagen efter förslag av Sören Henriksen från SPSM.

Allt började på ett möte med Specialpedagogiska Skolmyndigheten. När vi visade RAM Mounts iPadhållare med sugkopp fick vi plötsligt frågan från Sören: ”Finns det inte en modell med dubbla sugkoppsfästen?”. Vi gick genast och hämtade en extra sugkopp och prövade. Resultatet var enastående – när vi försökte lyfta vår iPad från fästet lyfte vi med oss hela bordet! Se gärna filmen under fliken ”Video” som visar hur användbart sugkoppsfästet kan vara.

RAM Mount är en världsledande tillverkare av olika monteringslösningar. iPadhållare med dubbla sugkoppsfästen fungerar därför mycket bra tillsammans med just iPad och även i kombination med många tredjepartsskydd, t.ex. Big Grips, som har en större öppning på baksidan.

Byggkvalitén är av högsta klass vilket försäkrar att din iPad kommer att hållas i ett säkert fäste och på lagom avstånd. Hållaren är väldigt enkel att montera och går att ”suga fast” mot alla plana underlag. Om ytan är jämn (som t.ex. en glasruta) fäster hållaren väldigt hårt. RAM Mounts patenterade teknik, som bygger på ett system med gummikulor som fästs i socklar, möjliggör för användaren att justera hållarens position i ett nästan oändligt antal olika lägen. Designen dämpar även mot stötar och vibrationer.

Hållaren består av följande komponenter, som är utbytbara och kan anpassas i ett nästan oändligt antal olika konfigurationer:

  • Fäste: dubbla sugkoppsfästen tillverkade i zinköverdragen metall och hållbart kompositmaterial. Du ”snäpper” fästet på plats med ett litet vred. I ena änden sitter en RAM-kula i B-storlek, som fästs i armens sockel.
  • Arm: en arm i B-storlek som är tillverkad i zinköverdragen metall och har socklar i vardera ände. Med ett enda vred justerar du på ett praktiskt och enkelt sätt hela armen till valfri position.

Hållaren passar till:

  • ALLA modeller av Apple iPad
  • Alla övriga fabrikat av surfplattor som har ett plant och hårt hölje

Tillverkningsmaterial:

Extremt hållbart kompositmaterial och pulverlackad militärgraderad aluminium.

Kulstorlek:

B-storlek, med diameter på 1 tum = ca. 2,54 cm

Modell

Video