010-405 68 55
Support
Frölunda Data
Log In

iPadhållare med sugkoppsfäste

865 kr ex. moms

Önskar offert

iPadhållare med sugkoppsfäste som kan fästas mot plana ytor, exempelvis bord och väggar. Sugkoppen skapar ett vacuum som håller armen på plats. Denna modell passar till iPad 2, 3 och 4. Nu med ännu längre arm!

Beskrivning

iPadhållare med sugkoppsfäste är tillverkad av RAM Mount, som är världsledande producent av monteringslösningar.

Byggkvalitén är av högsta klass vilket försäkrar att denna iPadhållare med sugkoppsfäste kommer att hålla din iPad i ett säkert grepp och på lagom avstånd. Hållaren är väldigt enkel att montera och går att ”suga fast” mot alla plana underlag. Om ytan är jämn fäster hållaren väldigt hårt. RAM Mounts patenterade teknik, som bygger på ett system med gummikulor som fästs i socklar, möjliggör för användaren att justera hållarens position i ett nästan oändligt antal olika lägen. Designen dämpar även mot stötar och vibrationer.

iPadhållare med sugkoppsfäste består av följande komponenter, som är utbytbara och kan anpassas i ett nästan oändligt antal olika konfigurationer:

  • Fäste: sugkoppsfäste tillverkat i zinköverdragen metall. Du ”snäpper” fästet på plats med ett litet vred. I ena änden sitter en RAM-kula i B-storlek.
  • Arm: en arm i B-serien med C-längd som är tillverkad i zinköverdragen metall och har socklar i vardera ände. Med ett enda vred justerar du på ett praktiskt och enkelt sätt hela armen till valfri position.
  • Hållare: ett specialfäste för iPad av modellen RAM EZ-ROLL’R™ som är specialdesignad för att ge enkel åtkomst till alla iPads uttag som t.ex. hörlursingång, ladduttag, kamera m.m.

iPadhållare med sugkoppsfäste finns i två olika modeller:

  • För Apple iPad 1, 2, 3 och 4
  • För Apple iPad Air.

Material:

Extremt hållbart kompositmaterial och pulverlackad militärgraderad aluminium.

Kulstorlek:

B-storlek, med diameter på 1 tum = ca. 2,54 cm.

Armlängd:

Passar B-kula, med C-längd på 16,8 cm.

Video

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”iPadhållare med sugkoppsfäste”

Titel

Go to Top