iPadhållare X-grip med Tough-Claw tvingfäste

iPadhållare X-grip med Tough-Claw tvingfäste

1 060 kr ex. moms

Hållare för iPad med gripfäste som kan monteras på t.ex. rullstol, cykelstyre eller sängstolpe. Hållaren är justerbar och passar därför både till iPad 2, 3, 4 och Air – med eller utan extra skydd upp till 1,4 cm djupt (t.ex. Griffin Survivor eller Otterbox Defender).

Denna iPadhållare med Tough-Claw tvingfäste är tillverkad av RAM Mount, som är världsledande producent av monteringslösningar!

Byggkvalitén är av högsta klass vilket försäkrar att din iPad kommer att hållas i ett säkert fäste och på lagom avstånd. Hållaren är väldigt enkelt att montera och går att fästa på alla rör med Ø1,27 cm – Ø3,175 cm. RAM Mounts patenterade teknik, som bygger på ett system med gummikulor som fästs i socklar, möjliggör för användaren att justera hållarens position i ett nästan oändligt antal olika lägen. Designen dämpar även mot stötar och vibrationer.

Hållaren består av följande komponenter, som är utbytbara och kan anpassas i ett nästan oändligt antal olika konfigurationer:

  • Fäste: Tough-Claw tvingfäste i ena änden utrustad med en RAM-kula i B-storlek.Arm: en arm i B-storlek som är tillverkad i zinköverdragen metall och har socklar i vardera ände. Med ett enda vred justerar du på ett praktiskt och enkelt sätt hela armen till valfri position.
  • Hållare: ett snabbfäste av modellen RAM Tab-Tite™ som med hjälp av inbyggd fjädermekanism är justerbar i höjdled. Specialdesignad för att ge enkel åtkomst till alla enhetens uttag som t.ex. hörlursingång, ladduttag, kamera m.m. Nedanstående lista visar vilka modeller av plattor/tablets som hållaren passar till.

Hållaren Tab-Tite™ passar till:

  • Apple iPad 1, 2, 3, 4 och Air med eller utan smalare skydd (t.ex. Otterbox Defender eller Griffin Survivor)
  • HP TouchPad med eller utan smalare skydd (t.ex. Otterbox Defender eller Griffin Survivor)
  • Asus EEE Pad
  • Lenovo LePad Slate

Dimensioner för hållaren Tab-Tite™:

  • Höjd: 21,6 – 27,3 cm (8,5 – 10,75 tum)
  • Bredd: upp till 19,69 cm (7.75 tum)
  • Djup: upp till 1,42 cm (0.56 tum)  inklusive extra skydd/fodral

Material:

Extremt hållbart kompositmaterial och pulverlackad militärgraderad aluminium.

Kulstorlek:

B-storlek, med diameter på 1 tum = ca. 2,54 cm

Vikt1 kg
Modell

,

Video