010-404 68 55
Support
Frölunda Data
Log In

iPadhållare X-grip med Tough-Claw tvingfäste

1 060 kr ex. moms

Önskar offert

Hållare för iPad med gripfäste som kan monteras på t.ex. rullstol, cykelstyre eller sängstolpe. Hållaren är justerbar och passar därför både till iPad 2, 3, 4 och Air – med eller utan extra skydd upp till 1,4 cm djupt (t.ex. Griffin Survivor eller Otterbox Defender).

Beskrivning

Denna iPadhållare med Tough-Claw tvingfäste är tillverkad av RAM Mount, som är världsledande producent av monteringslösningar!

Byggkvalitén är av högsta klass vilket försäkrar att din iPad kommer att hållas i ett säkert fäste och på lagom avstånd. Hållaren är väldigt enkelt att montera och går att fästa på alla rör med Ø1,27 cm – Ø3,175 cm. RAM Mounts patenterade teknik, som bygger på ett system med gummikulor som fästs i socklar, möjliggör för användaren att justera hållarens position i ett nästan oändligt antal olika lägen. Designen dämpar även mot stötar och vibrationer.

Hållaren består av följande komponenter, som är utbytbara och kan anpassas i ett nästan oändligt antal olika konfigurationer:

  • Fäste: Tough-Claw tvingfäste i ena änden utrustad med en RAM-kula i B-storlek.Arm: en arm i B-storlek som är tillverkad i zinköverdragen metall och har socklar i vardera ände. Med ett enda vred justerar du på ett praktiskt och enkelt sätt hela armen till valfri position.
  • Hållare: ett snabbfäste av modellen RAM Tab-Tite™ som med hjälp av inbyggd fjädermekanism är justerbar i höjdled. Specialdesignad för att ge enkel åtkomst till alla enhetens uttag som t.ex. hörlursingång, ladduttag, kamera m.m. Nedanstående lista visar vilka modeller av plattor/tablets som hållaren passar till.

Hållaren Tab-Tite™ passar till:

  • Apple iPad 1, 2, 3, 4 och Air med eller utan smalare skydd (t.ex. Otterbox Defender eller Griffin Survivor)
  • HP TouchPad med eller utan smalare skydd (t.ex. Otterbox Defender eller Griffin Survivor)
  • Asus EEE Pad
  • Lenovo LePad Slate

Dimensioner för hållaren Tab-Tite™:

  • Höjd: 21,6 – 27,3 cm (8,5 – 10,75 tum)
  • Bredd: upp till 19,69 cm (7.75 tum)
  • Djup: upp till 1,42 cm (0.56 tum)  inklusive extra skydd/fodral

Material:

Extremt hållbart kompositmaterial och pulverlackad militärgraderad aluminium.

Kulstorlek:

B-storlek, med diameter på 1 tum = ca. 2,54 cm

Mer information

Vikt1 kg
Modell

,

Video

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”iPadhållare X-grip med Tough-Claw tvingfäste”

Titel

Go to Top