EnvirON HUB

EnvirON HUB

4 545 kr ex. moms

SKU: 10030HUBCategories: ,

Ger användaren kontroll över sin miljö! EnvirON Hub bildar en ”bro” mellan EnvirON App och andra EnvirON-produkter, så att alla kopplade enheter kan styras från vilken
enhet som helst. Den låter dig också hantera infraröd med I-pad och I-telefon med hjälp av EnvirON-appen, som kan laddas ner gratis.

EnvirON HUB huvudsyfte är att ta emot information från EnvirON-appen, trådlösa omkopplare eller EnvirOn Scanning Control och förvandla dem till signaler för att styra en TV, musikspelare eller någon annan IR-enhet. Den kan lära sig signalerna från dina befintliga fjärrkontroller genom att helt enkelt rikta fjärrkontrollen mot navet och enkelt programmera den. EnvirON Hub tillhandahåller också en anslutning mellan den kostnadsfria appen EnvirOn APP och alla iClick-nätverksstyrenheter.

Funktioner

• Kan lära sig upp till 16 koder från nästan vilken TV som helst. Fungerar som en bro mellan EnvirON App och andra EnvirON-produkter, så att alla kopplade enheter kan styras från vilken enhet som helst.

• Kan lära sig upp till åtta ”makro”-koder bestående av upp till fyra enskilda infraröda koder, så att användaren kan komma åt högre tV-kanalen genom att trycka på en enda knapp.

•Kan kopplas ihop med upp till 6 EnvirON-sändare som t.ex. skanning, fjärrkontroll och trådlös omkopplare.

• Omvandlar sömlöst trådlösa signaler som tas emot antingen från andra EnvirON-produkter eller från EnvirON-appen som körs på iPhone/iPad till infraröd data för att styra en TV eller andra
underhållningsprodukter. Den låter dig också hantera infraröd med I-pad och I-telefon med hjälp av EnvirON-appen, som kan laddas ner gratis.

• Drivs permanent via den medföljande väggadaptern.


EnvirONs produktsortiment

Oavsett om du vill styra en TV, radio, lampor eller köksapparater och vill få åtkomst till dem via din iPad, switchar eller en skanningsfjärrkontroll, är EnvirON ett unikt mångsidigt sortiment av produkter som möjliggör enkel kontroll av både IR-apparater (infraröd) och nätdrivna apparater av något slag.

EnvirON HUB med fördel användas med följande produkter:

EnvirON Scanning Remote

Ger användaren en metod för att styra både IR- och nätdrivna apparater från en enda fjärrkontroll. Stora, beröringskänsliga knappar på enheten gör det möjligt att programmera upp till åtta funktioner. Kan också användas för skanning av en eller två omkopplare. Mått: 20,7 cm x 9,2 cm x 4,7 cm. Varje beröringsknapp 5 cm x 1,5 cm.

EnvirON Switch Large Red/Green/Yellow/Blue 125mm

EnvirON Switch Small Red/Green/Yellow/Blue 75mm

EnvirON Wireless Switches kan användas för att styra valfri funktion i EnvirON-systemet, oavsett om det är att sätta TV: n på en viss kanal, sätta på en lampa eller bara höja volymen på din radio. Finns i två storlekar: 125mm och 75mm diameter och i rött, gult, grönt och blått.

iClick for iPad

Med iClick för iPad kan du slå på och stänga av elektriska apparater trådlöst med den kostnadsfria iClick-appen på din iPad. Anslut bara dina favoritapparater till iClick och kontrollera dem från din iPad på följande innovativa sätt

Direkt – apparaten / leksaken drivs så länge användaren trycker på strömbrytaren på iPad-skärmen
Låsning – tryck en gång för på och igen för av.
Tidsinställd – en tryckning slår på enheten under en bestämd period i appen, från så lite som 1 sekund upp till 250 minuter.
Kooperativ – kräver att två användare arbetar tillsammans för att enheten ska slå på och av.
På / av – den ena strömbrytaren slår på enheten och den andra stänger av den.
Mått: 24 cm x 16 cm x 4 cm.

• EnvirON-appen

Tillgänglig gratis i Apple App Store och ansluts enkelt till hubben för att styra dina IR- och huvudenheter. EnvirON-appen är helt kompatibel med iOS Switch Control så att knapparna kan skannas med en Bluetooth-enhet som APPlicator eller iSwitch.

EnvirON App
Pretorian Technologies Ltd
Storlek 21.9 MB
Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.
Språk Engelska
Ålder 4+

Klicka här för att ladda ner appen

Dimensioner14.5 × 10 × 3 cm
Anslutning

, ,

Strömkälla

Ladda ner

Environ Hub manual (eng) Environ Hub manual (eng)

Environ Hub Chart Environ Hub Chart