Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+

Bläckfisken USB kontaktlåda ersätts av Helpibox eller Hook+

SKU: 223000100Categories: ,

Bläckfisken USB används för att enkelt kunna koppla manöverkontakter till olika typer av datorer. Den ansluts via USB-porten och har 7 ingångar för kontakter med standard 3.5 mm anslutning, som t.ex. Jelly Bean, Big Red, Spec Switch eller Buddy button.

OBS! Utgången!

Eftersom denna produkt inte tillverkas längre föreslår vi istället liknande produkter såsom helpibox eller hook+

Bläckfisken USB är en kontaktlåda som kan användas med Windows, Mac*, iPad*, Android* och Linux*-datorer.

Kontakterna ansluts direkt till lådan, inga särskilda drivrutiner krävs. Samtliga ingångar är standardinställda från början med de vanligast använda tangenterna. I Windows kan man enkelt ändra inställningar vid behov genom att ladda ner och installera programvaran.

* Programmet för att ändra inställningar fungerar däremot endast i Windows.

Alla inställningar lagras i Bläckfisken USB, så att den enkelt kan flyttas mellan olika datorer. På baksidan av lådan finns uttag för en standard USB-kabel (art nr: 220000218) som i andra ändan ansluts till någon av datorns USB-ingångar.

OBS! Eftersom iPad inte har någon USB-ingång behöver man använda en USB-adapter för att använda Bläckfisken med iPad. Till iPad 2 behöver du tillbehöret ”Camera Connection Kit”. För iPad Air och iPad Mini är det varianten med Lightning-kontakt. För Samsung Galaxy Tab krävs en USB/SD-adapter. Om du inte vill använda någon adapter rekommenderar vi istället den trådlösa kontaktlådan APPlicator.

Särskilda inställningar kan göras i medföljande programvara (endast i Windows)

Via ett medföljande program, kan man ändra vilka tangenttryckningar som ska skickas när man trycker på en ansluten kontakt. Programmet har två lägen; standard och avancerat.

Inställningsrogrammet har också ett avancerat läge, i vilket man bland annat kan välja om repetition ska användas, ställa in repetitionstider, studsfördröjning, m.m. Varje ingång i Bläckfisken USB, kan ställas in för att skicka upp till sex tangenttryckningar vid ett tryck på en kontakt.

Inställningar som görs med hjälp av det medföljande programmet sparas i Bläckfisken USB, men man kan även spara sina inställningar till filer i datorn och på så sätt snabbt ladda in nya färdiga inställningar anpassade för de program som ska användas. Programmet behöver inte finnas i användarens dator.

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning för Bläckfisken USB

Anslutning

,

Ladda ner programvara

Klicka här för att ladda ner programvaran till Bläckfisken USB.

OBS! Fungerar endast i Microsoft Windows!