EnvirON Trådlös Switch Small 75mm

EnvirON Trådlös Switch Small 75mm

1 215 kr ex. moms

EnvirON Trådlös Switch Small 75mm kan användas för att styra valfri funktion i EnvirON-systemet, oavsett om det är att sätta TV: n på en viss kanal, sätta på en lampa eller bara höja volymen på din radio. EnvirON Trådlös Switch Small 75mm finns i  färgerna rött, gult, grönt och blått.

Finns även i varianten EnvirON Trådlös Switch Large 125mm.

EnvirON Trådlös Switch Small 75mm

Oavsett om du vill styra en TV, radio, lampor eller köksapparater och vill få åtkomst till dem via din iPad, switchar eller en skanningsfjärrkontroll, är EnvirON ett unikt mångsidigt sortiment av produkter som möjliggör enkel kontroll av både IR-apparater (infraröd) och nätdrivna apparater av något slag.

EnvirON Trådlös Switch Small 75mm kan med fördel användas med följande produkter:

EnvirON HUB

EnvirON Hub är hjärtat i EnvirON-systemet. Dess huvudsyfte är att ta emot information från EnvirON-appen, trådlösa omkopplare eller skanningsfjärrkontroll och förvandla dem till signaler för att styra en TV, musikspelare eller någon annan IR-enhet. Det kan lära sig signalerna från dina befintliga fjärrkontroller genom att helt enkelt rikta fjärrkontrollen mot navet och trycka på de knappar du behöver. EnvirON Hub tillhandahåller också en anslutning mellan appen och alla iClick-nätverksstyrenheter. Mått: 14,5 cm x 10 cm x 3 cm.

EnvirON Scanning Remote
Ger användaren en metod för att styra både IR- och nätdrivna apparater från en enda fjärrkontroll. Stora, beröringskänsliga knappar på enheten gör det möjligt att programmera upp till åtta funktioner. Kan också användas för skanning av en eller två omkopplare. Mått: 20,7 cm x 9,2 cm x 4,7 cm. Varje beröringsknapp 5 cm x 1,5 cm.

EnvirON Switch Large Red/Green/Yellow/Blue 125mm

EnvirON Wireless Switches kan användas för att styra valfri funktion i EnvirON-systemet, oavsett om det är att sätta TV: n på en viss kanal, sätta på en lampa eller bara höja volymen på din radio. Finns i två storlekar: 125mm och 75mm diameter och i rött, gult, grönt och blått.

iClick for iPad

Med iClick för iPad kan du slå på och stänga av elektriska apparater trådlöst med den kostnadsfria iClick-appen på din iPad. Anslut bara dina favoritapparater till iClick och kontrollera dem från din iPad på följande innovativa sätt

Direkt – apparaten / leksaken drivs så länge användaren trycker på strömbrytaren på iPad-skärmen
Låsning – tryck en gång för på och igen för av.
Tidsinställd – en tryckning slår på enheten under en bestämd period i appen, från så lite som 1 sekund upp till 250 minuter.
Kooperativ – kräver att två användare arbetar tillsammans för att enheten ska slå på och av.
På / av – den ena strömbrytaren slår på enheten och den andra stänger av den.
Mått: 24 cm x 16 cm x 4 cm.

• EnvirON-appen

Tillgänglig gratis i Apple App Store och ansluts enkelt till hubben för att styra dina IR- och huvudenheter. EnvirON-appen är helt kompatibel med iOS Switch Control så att knapparna kan skannas med en Bluetooth-enhet som APPlicator eller iSwitch.

Ladda ner Environ-Appen under fliken nedladdningar!

färg

röd, blå, grön, gul

Nedladdningar

EnvirON App
Pretorian Technologies Ltd
Storlek 21.9 MB
Kräver iOS 9.0 eller senare. Kompatible med iPhone, iPad och iPod touch.
Språk Engelska
Ålder 4+

https://apps.apple.com/gb/app/environ/id1274955981

MDR

MDR-dokumentation