Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!
Boka in en kostnadsfri produktdemo!
Frölunda Data

Hook+ Switch Interface

2 150 kr ex. moms

Ett gränssnitt som ger en tillförlitlig trådbunden anslutning till en iEnhet via Lightning-kontakten. Anslut upp till fyra kontakter till Hook+, slå på Kontaktstyrning och anslut Hook + till din iEnhet (iPhone, iPad, iPod).

Artikelnr: 211008102 Kategorier: ,

Beskrivning

Hook+ använder Apple auto switch konfiguratorn och iOS inbyggda Kontaktstyrning. Första gången Hook + används med en iDevice kommer den automatiskt konfigurera iDevice att använda enkel switch med automatisk skanning eller dubbla manöverkontakter för scanning baserad på hur många kontakter som är anslutna till Hook+. När switchar konfigurerats kan de manuellt konfigureras om för att möta behoven hos användaren.

Apple auto switch konfigurator är endast tillgänglig på Apple MFI godkända switch gränssnitt. När Hook + är ansluten och Switch Control konfigurerats, kan du göra nästan vad som helst på en iDevice med en switch. Läsa en bok, skriva ett e-postmeddelande , surfa på Internet, spela spel, kontrollera ditt hem, och mycket mer!

Vänligen notera! Hook+ är inte kompatibel med appar som använder tangenttryckningar för växel klick. Detta inkluderar alla Inclusive Technology Appar och många från andra leverantörer. Om du planerar att använda Hook + med appar som har brytarstyrning inbyggd, kontakta tillverkaren innan du köper.

Mer information

Strömkälla

Video

Go to Top