Hook+ Switch Interface

Hook+ Switch Interface

2 345 kr ex. moms

SKU: 211008102Categories: ,

Ett gränssnitt som ger en tillförlitlig trådbunden anslutning till en iEnhet via Lightning-kontakten. Anslut upp till fyra kontakter till Hook+, slå på Kontaktstyrning och anslut Hook + till din iEnhet (iPhone, iPad, iPod).

Hook+ använder Apple auto switch konfiguratorn och iOS inbyggda Kontaktstyrning. Första gången Hook + används med en iDevice kommer den automatiskt konfigurera iDevice att använda enkel switch med automatisk skanning eller dubbla manöverkontakter för scanning baserad på hur många kontakter som är anslutna till Hook+. När switchar konfigurerats kan de manuellt konfigureras om för att möta behoven hos användaren.

Apple auto switch konfigurator är endast tillgänglig på Apple MFI godkända switch gränssnitt. När Hook + är ansluten och Switch Control konfigurerats, kan du göra nästan vad som helst på en iDevice med en switch. Läsa en bok, skriva ett e-postmeddelande , surfa på Internet, spela spel, kontrollera ditt hem, och mycket mer!

Vänligen notera! Hook+ är inte kompatibel med appar som använder tangenttryckningar för växel klick. Detta inkluderar alla Inclusive Technology Appar och många från andra leverantörer. Om du planerar att använda Hook + med appar som har brytarstyrning inbyggd, kontakta tillverkaren innan du köper.

Strömkälla

Video