Laddar Evenemang

Frölunda Data bjuder in till online event!

Varmt välkomna till detta online event där vi både kommer att presentera och gå lite djupare i några av funktionerna i nya BoardMaker 7, ett bildstödsprogram i en klass för sig med en symboldatabas med över 45000 symboler, mängder av funktioner och färdiga mallar. Allt för att effektivisera och stötta inlärning och kommunikation i skolan eller hemmet!

Med oss kommer vi att ha logopeden Kristina Rex som arbetar på välkända Tobii Dynavox. Tillhör ni dem som var med på vårt förra event den 2 december och har haft den gratis demo som erbjöds, så kommer detta att vara ett ypperligt tillfälle att få svar på frågor kring programmet eller funktionerna! Ni kan redan nu i vändande mail skicka era frågor till oss så tas de upp under eventet. Missade du vårat förra event så är det här tillfället för dig att få veta mer om nya Boardmaker 7(och få tillfälle att testa Boardmaker gratis i 30 dagar!)

När: 29 Januari 2021 kl. 11.30 – 12.15
Kostnad: Gratis

Klicka här för att anmäla dig till eventet!
När du anmält dig i länken ovan kommer du att få ett mail inom 1 arbetsdag med en länk till eventet. Glöm inte att titta i skräpposten om du saknar mailet.

Vet du någon mer som skulle vara intresserad av eventet? Vidarebefordra gärna länken ovan så att de kan anmäla sig! Har ni frågor eller stöter på tekniska problem kring eventet så gå det bra att nå oss på info@frolundadata.se eller 08-55151204.

Vi önskar er alla varmt välkomna!

Dela den här event , välj din plattform!

Titel

Till toppen