Widgitsymboler på CD (version 2)

Widgitsymboler på CD (version 2)

SKU: 223000710Categories: ,

Widgitsymboler på CD innehåller ca 11000 Widgitsymboler för användning i program utanför Communicate-serien.

Widgitsymboler på CD innehåller Widgit symbolbas på svenska i lösa bildfiler vilka kan hämtas in och användas i andra programvaror i Windows eller Macintosh som tex. Word och Power Point. Symbolbasen kan också användas i flertalet kommunikationsprogram samt i surfplatta och i iPad.

Widgitsymboler på CD innehåller ca 11000 Widgitsymboler i färg. Symbolerna har svenska filnamn och är sorterade utifrån kategorier. Ett bildindex som visar alla symbolerna installeras tillsammans med symbolbasen. Du kan välja mellan följande bildformat: emf, png och jpg.

Observera att symbolerna som lösa bildfiler inte innehåller böjformer eller de grammatiska komponenter som kan visas tillsammans med symbolerna när symbolbasen används i Communicate-programmen från Widgit Software.

Både Widgitsymboler på CD (med lösa bildfiler) och Communicate-programmen (där symbolerna ingår) är översatta och anpassade till svenska av Hargdata.

Om du har något av programmen i Communicate-serien (In Print, SymWriter, By Choice) så får du 50% rabatt vi inköp av Widgitsymboler på CD. Ange din licenskod vid köpet och att du önskar få rabatt.

Licenstyp

, ,

Operativsystem

, ,

Uppdatering + DEMO

Den senaste versionen av ViPS finns alltid tillgänglig för gratis nedladdning. Om du har köpt ViPS uppdateras då programmet till den senaste versionen

Om du inte har ViPS sedan tidigare kan du ladda ner en demo och prova i 30 dagar. Demoversionen är en fullständig version där du kan prova alla delar i programmet.

Demoversionen fungerar också och utan tidsbegränsning som en uppspelare av bildspel gjorda i ViPS. Du kan alltså på så sätt spela upp bildspelen i en dator som inte har licens för den fullständiga versionen av ViPS även efter det att demotiden gått ut.

Här kan du ladda ner den senaste versionen av ViPS som fungerar både som uppdatering, demo och som uppspelare.

Version 1.0.290, 23 februari 2012