Touchtangentbord CleanKeys trådlöst

Touchtangentbord CleanKeys trådlöst

5 250 kr ex. moms

Cleankeys® är ett touchtangentbord för minimal belastning av fingrar och leder. Det krävs ingen särskild programvara på din dator för att du ska kunna använda Cleankeys, det är bara att ansluta tangentbordet och använda det direkt.

Beskrivning

Cleankeys® är ett touchtangentbord för minimal belastning av fingrar och leder. Den är enkel att använda, det krävs ingen särskild programvara på din dator för att du ska kunna använda Cleankeys, det är bara att ansluta tangentbordet och använda det direkt.

Man hör ett bekräftelse-klick vid tangenttryckning för att bekräfta att man verkligen tryckt ner en tangent, men också för att förstärka känslan. Man kan ställa in 6 volymnivåer. Det går även att ställa in tryckkänsligheten i 6 nivåer.

I tangentbordet är inbyggt en touch-pad som kan ersätter den klassiska musen. Tangentbordet är trådlöst. Överdelen av tangentbordet är utrustat med Gorilla-glas som är hårt och reptåligt. Tangentbordet är IP-klassificerat så man kan använda den på arbetsplatser som inte är anpassade för datoranvändning.

Anslutning

Titel

Till toppen