Tobii Dynavox Snap + Core First

Tobii Dynavox Snap + Core First

1 630 kr ex. moms

SKU: 36141040xCategories: ,

Snap + Core First

Symbolanvändare, vägen till kommunikation och läs- och skrivkunnighet börjar här!

Snap™ + Core First®

Med Snap + Core First inklusive röster och utan någon tidsbegränsning kan du utnyttja appen till max!

Snap + Core First finns tillgängligt på svenska, engelska, tyska och spanska.

 

 

Snap + Core First ger dig möjligheten att uppfylla din potential!

Att lära sig språk, uppnå läs- och skrivkunnighet och bli en självständig kommunikatör är en resa med många steg. Tobii Dynavox Snap Core First hjälper varje kommunikatör där de befinner sig på sin resa och utvecklas med användaren. Det är utformat att vara den mest intuitiva och snabba symbolbaserade mjukvarulösningen på marknaden. Snap + Core First levereras med ett brett utbud av färdigdesignade knapplayouter, ett flertal Acapelaröster och gratis molnlagring för säkerhetskopior. Du behöver alltså inte oroa dig över någon komplicerad installation, bara ladda ner programmet och börja kommunicera!

Kan kombineras med Speech Case för iPad.

Vad gör Snap + Core First unikt?

Snap + Core First bygger på Tobii Dynavox’s mångåriga erfarenhet av att leverera AKK-lösningar. Det integrerar det bästa av våra tidigare produkter för att skapa en helhetslösning för symbolkommunikation. De AKK-användare som främst använder symbolbaserad kommunikation har inspirerat oss att skapa en intuitiv användarupplevelse som inte liknar något tidigare. Bäst av allt: Om du letar efter en symbolbaserad kommunikationsapp för Ipad så finns Snap+ Core First på iTunes och i App store.

Vem är Snap + Core First för?

Snap + Core First är det bästa inom mjukvara för symbolstödd kommunikation. Det är utformat att vara den mest lättanvända, intuitiva och konsekvent arrangerade lösningen som finns på marknaden, både för användaren och kommunikationspartnern. Personer i alla åldrar med tal- och språknedsättning inklusive de med autism, down syndrom, cerebral palsy och intellektuella nedsättningar kan dra nytta av Snap + Core First.

Forskningsbaserad för framgång

Succén hos Snap + Core First beror på konsekvent integrering av Basord, Ämnen, Snabbfraser, Ordlistor, Beteendestöd och Tangentbord som låter användaren interagera naturligt. Core First (som har sina rötter i forskning gjort av University of North Carolina at Chapel Hill) hjälper kommunikatören att kontinuerligt bygga vokabulär och förmågor. Det drar fördel av motoriskt lärande genom att systematiskt och medvetet introducera ny vokabulär, vilket ger användaren möjlighet att röra sig upp eller ner och alltid veta var orden finns. Det är uppbyggt på tre pelare för lyckad kommunikation: utveckling, delaktighet och läs- och skrivkunnighet.

Snap + Core First – Skillnaden

Nivån av läs- och skrivkunnighet är extremt lågt bland de som använder AKK för att kommunicera. Enligt ”literacy Intervention for transition-Aged Youth: What Is and What Could Be” av B. Foley och Julie A. Wolter, är 90% av alla elever i USA med komplexa kommunikationsbehov analfabeter när de når vuxen ålder. Analfabetism är ett stort hinder för utbildning, självständighet och många andra av livets möjligheter. Med Snap möjliggörs den bästa symbolbaserade kommunikationsupplevelsen och samtidigt vad som krävs för en förälder, lärare eller terrapist och barn att arbeta tillsammans så barnet kan bli en framgångsrik kommunikatör, lära sig språk och slutligen att bli läs-och-skrivkunnig. 

Snap för iOS är appen för att träna kommunikation i varje situation.

Börja kommunicera och träna läs- och skrivkunnighet med ditt barn med en gång.

Produkterna som du kan välja här är utan tidsbegränsning!

 

OBS! Om du vill beställa denna app till iPad mot faktura är det viktigt att du läser nedanstående villkor som gäller vid köp av appar via vår webshop:

  • Ni beställer appen via vår webshop (“lägg till i varukorgen” etc som vid ett vanligt köp)
  • Vi levererar appen som en länk via e-post till den e-postadress ni anger vid köpet.
  • Om ni aktiverar via en dator är det viktigt att datorn ni aktiverar från inte är synkroniserad med automatiska hämtningar till något annat Apple-ID än det som appen skall installeras på! I annat fall installerar iTunes automatiskt appen på det Apple-ID som är synkat med iTunes på datorn. Vi kan i det läget inte ge något återköp, eftersom iTunes räknar det som ett genomfört köp.
  • Vid installation från osynkad dator eller direkt via iPad klickar ni bara på länken och anger det Apple-ID (+ lösenord) som appen skall installeras på.
  • Vi erbjuder betalning mot faktura (30 dagar) istället för krångliga kreditkortsköp via AppStore.
  • En administrativ kostnad á 200kr tillkommer (samma kostnad oavsett antal appar som beställs samtidigt)

 

Video