Time Timer WASH

Time Timer WASH

319 kr ex. moms

SKU: 233003453Categories: ,

Time Timer WASH är en lättanvänd handtvättstimer förenklar tvättprocessen av dina händer. Klockan hjälper dig att tvätta händerna tillräckligt länge. Fungerar för alla individer – oavsett ålder eller förmåga. Den här vattentåliga tidtagaren gör det enkelt att följa WHO: s riktlinjer!

Time Timer WASH delar upp handtvätten i 3 enkla steg: Tvål, skrubba, skölj.

Time Timer® utvecklar innovativa visuella timers för att göra tidens gång visuell. Vi är engagerade i säkerheten av barn och lärare och är stolta över att presentera patenterade Time Timer® WASH. Med hjälp av en LCD-skärm, steg för steg och visuellt visade hur och hur länge att tvätta händerna, som rekommenderas av World Health Organisation (WHO).
Hur fungerar Time Timer WASH?
Klockan har en handsfree IR-funktion som börjar i 3 faser för att tvätta händerna, såpa för 5 tvätta händerna i 20 sekunder och skölj i 5 sekunder. Detta syns också med hjälp av ikonerna på skärmen. Klockan piper vid början och slutet på vart och ett av de tre stegen så kan du välja alternativet musik eller ljud eller tyst.

Den är rörelsestyrd och har en sugpropp som fäster den i botten eller på baksidan på bänken på spegeln eller på väggen. Klockan kan också stå ensam på bänken/handfatet.

Med den medföljande sugkoppen kan timern fästas mot väggen, spegel, men också på en bricka. Barn och vuxna av alla åldrar kan enkelt använda detta. Det finns inget behov av att hålla reda på tiden tills dina händer är rena är det självreglerande. Rena händer har aldrig varit viktigare, och med Time Timer® WASH du kan vara säker på detta.
Funktioner
. Vattentålig
. Fungerar med 3 AA-batterier (ingår ej)
. Sugkopp ingår
. Mått 9,5 x 9,5 x 6 cm
. Valfri musik och / eller ljud

[fusion_vimeo id=”https://vimeo.com/453622637″ alignment=”center” width=”350″ height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

  • Batteridriven (3xAA batterier ingår)
  • Hållare för TT Wash och tvål