LITTLEmack

LITTLEmack

1 575 kr ex. moms

LITTLEmack spelar den sparade inspelningen med en knapptryckning, och meddelandet kan spelas in igen när som helst. En symbol kan fästas under det genomskinliga knapplocket. LITTLEmack kan manövreras med en extern knapp eller anpassade leksaker kan styras av LITTLEmack.

  • Fyra färger ingår: röd, grön, gul och blå
  • Anpassad för bildstöd
  • 64 mm tryckyta
  • 2 min inspelningstid

LITTLEmack är en smidig liten samtalsapparat som passar utmärkt som kostnadseffektiv instegsmodell till mer högteknologiska kommunikationshjälpmedel. Den kan med fördel användas för att lära in orsak-verkan. Det går även att ansluta kontaktstyrda leksaker för att ge positiv förstärkning.

Kontaktytan är cirka 6,35 cm (2½ inch) och har en vinklad bas, vilket möjliggör olika typer av monteringslösningar. Man kan även fästa en bärrem i LITTLEmack, vilket visualiseras på en av produktbilderna ovan. För den som har behov av större kontaktyra rekommenderar vi ”syskonet” BIGmack Communicator.

LITTLEmack har utbytbara lock i 4 olika färger, vilket gör det enkelt att byta till den färg som passar just dig bäst. Rött, blått, gult och grönt lock medföljer i paketet. Ett transparent skydd över locket gör att du kan lägga på bilder eller symboler som sedan hålls på plats utan behov av tejp eller lim. På så vis blir det även enklare att snabbt byta mellan olika motiv.

TIPS! LITTLEmack finns även i en variant med nivåer, för inspelning av flera meddelanden i sekvens. Denna modell heter LITTLE Step-by-Step.

Nya LITTLEmack-förbättringar inkluderar:

  • Omdesignad batterilucka med en verktygslös låsmekanism som säkerställer att den stannar på plats medan enheten används, men är lätt att öppna när du behöver byta batteri
  • Soft-touch beläggning ger extra grepp när du håller enheten
  • Starkare och lättare att använda tillbehör

AbleNet Symbol Overlay Maker-appen

Den kostnadsfria appen AbleNet Icon Overlay Maker hjälper terapeuter, lärare och föräldrar att snabbt och enkelt skapa utskrivbara ikonöverlägg för alla AbleNet-produkter.

 ladda ner i App Store

Tekniska specifikationer

Aktiveringsyta64 mm / 2.5 inch
AktiveringssättKontaktstyrning, Tryck
Inspelningstid2 min
Reglerbar volymJa
Antal nivåer1 st
FärgBlå, Grön, Svart, Röd
Tryckkraft57-85 g
Uttag för externa kontakter1 st (3,5mm)
Uttag för kontaktstyrd leksak1 st (3,5mm)
Anslutning3.5 mm monoplugg
Strömkälla1 st 9V-batteri
Batterier medföljerJa
Vikt241 g (inkl. batteri)
CE-märkningMDR 2017/745 (medicinteknisk produkt)