LITTLEmack Communicator

LITTLEmack Communicator

Original price was: 1 070 kr.Current price is: 850 kr. ex. moms

21% Off

LITTLEmack Communicator är ett kommunikationshjälpmedel som låter dig spela in meddelanden. Dessa kan sedan spelas upp med ett enkelt knapptryck.

LITTLEmack Communicator är en smidig liten samtalsapparat som passar utmärkt som kostnadseffektiv instegsmodell till mer högteknologiska kommunikationshjälpmedel. Den kan med fördel användas för att lära in orsak-verkan. Det går även att ansluta kontaktstyrda leksaker för att ge positiv förstärkning.

Kontaktytan är cirka 6,35 cm (2½ inch) och har en vinklad bas, vilket möjliggör olika typer av monteringslösningar. Man kan även fästa en bärrem i LITTLEmack, vilket visualiseras på en av produktbilderna ovan. För den som har behov av större kontaktyra rekommenderar vi ”syskonet” BIGmack Communicator.

LITTLEmack har utbytbara lock i 4 olika färger, vilket gör det enkelt att byta till den färg som passar just dig bäst. Rött, blått, gult och grönt lock medföljer i paketet. Ett transparent skydd över locket gör att du kan lägga på bilder eller symboler som sedan hålls på plats utan behov av tejp eller lim. På så vis blir det även enklare att snabbt byta mellan olika motiv.

TIPS! LITTLEmack Communicator finns även i en variant med nivåer, för inspelning av flera meddelanden i sekvens. Denna modell heter LITTLE Step-by-Step.

  • 4 skruvlock medföljer i färgerna: röd, grön, blå och gul
  • Enkelt att spela in nya meddelanden
  • Tydligt ljud från den förbättrade högtalaren
  • Volymkontroll och ON/OFF-switch
  • Uttag för anslutning av 3,5mm externa kontakter (t.ex. Jelly Bean)
  • Kan användas med kontaktstyrda leksaker
  • Nytt 9V-batteri medföljer kostnadsfritt
  • Sleep-mode som sparar på batteriet

Märkning

CE märkning logo  certifierad enligt 2011/65/EU,  direktivet rohs för begränsning av användningen av vissa farliga ämnen i elektriska och elektroniska produkter.

Även MDR-klassad enligt EU-standard.

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner svensk bruksanvisning för LITTLEmack Communicator

Vikt0.241 kg
Dimensioner10.16 × 10.16 × 7.62 cm
Kontaktyta

Ø 6,35 cm

Tryckkraft

57-85 g

Strömkälla

Batterityp

Video

MDR

MDR-dokumentation