Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!
Boka in en kostnadsfri produktdemo!
Frölunda Data

HelpKidzLearn abonnemang

1 195 kr3 150 kr ex. moms

HelpKidzLearn är en samling med programvaror för små barn och personer med inlärningssvårigheter att spela online.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Vad är HelpKidzLearn?

HelpKidzLearn är en samling med programvaror för små barn och personer med inlärningssvårigheter att spela online. Programvaran är uppdelad i fem delar: Early Years, Spel och frågesporter, Berättelser och sånger, Kreativ lek och Ta reda på om.

Du kommer att få ut det mesta av dessa aktiviteter om du spelar dem tillsammans med ditt barn. Använd dem som ett fokus för att samtala. Tala och lyssna är mycket viktigt för små barns pedagogiska utveckling, särskilt läsa och skriva.

HelpKidzLearn har skapats av Inclusive Technology Limited, en organisation som tillhandahåller hjälpmedel och pedagogisk programvara. Inklusives primära fokus är specialpedagogik, men de har också kataloger för tidiga år och grundskola.

 

HelpKidzLearn fördelar

  • Regelbundet uppdaterat innehåll
  • Massor av tillgängliga online-spel och aktiviteter
  • Tillgängligt med hjälp av kontaktstyrning, pekskärm, mus, joystick, styrkula, eller kommunikationslösning med ögonstyrning
  • Över 30 tillgängliga iPad och Android-appar för mobilt lärande, varje noggrant utformad för att uppfylla en rad speciella utbildningsändamål inklusive kontaktstyrning för personer med fysiska funktionshinder

 

Hur Prenumerera?

För att prenumerera på HelpKidzLearn kan du lägga beställningen här i vår webshop alternativt kontakta oss via order@frolundadata.se, eller ring oss på 031-769 55 60. Du kan även prenumerera genom att kontakta HelpKidzLearn direkt på deras hemsida.

Se några av de HelpKidzLearn aktiviteter på dessa länkar:

 

Betalning sker mot faktura.

Mer information

Modell

, , , ,

Ladda ned

Handledning Installera och aktivera licens

Go to Top