HelpKidzLearn abonnemang

HelpKidzLearn abonnemang

1 195 kr3 150 kr ex. moms

HelpKidzLearn är en samling med programvaror för små barn och personer med inlärningssvårigheter att spela online.

Notera att beställning ej sker här i vår webshop. För att beställa, gå till HKLs hemsida här och följ instruktionerna för beställning. Behöver du hjälp så finns en guide under fliken ”ladda ner” här nedan. Faktura kommer sedan från oss.

Vad är HelpKidzLearn?

HelpKidzLearn är en samling med programvaror för små barn och personer med inlärningssvårigheter att spela online. Programvaran är uppdelad i fem delar: Early Years, Spel och frågesporter, Berättelser och sånger, Kreativ lek och Ta reda på om.

Du kommer att få ut det mesta av dessa aktiviteter om du spelar dem tillsammans med ditt barn. Använd dem som ett fokus för att samtala. Tala och lyssna är mycket viktigt för små barns pedagogiska utveckling, särskilt läsa och skriva.

HelpKidzLearn har skapats av Inclusive Technology Limited, en organisation som tillhandahåller hjälpmedel och pedagogisk programvara. Inklusives primära fokus är specialpedagogik, men de har också kataloger för tidiga år och grundskola.

Se några av de HelpKidzLearn aktiviteter på dessa länkar:

HelpKidzLearn fördelar

  • Regelbundet uppdaterat innehåll
  • Onlinebaserat och kan därmed användas på både iPad, Mac, Android, Pc och Chromebook.
  • Massor av tillgängliga online-spel och aktiviteter
  • Tillgängligt med hjälp av kontaktstyrning, pekskärm, mus, joystick, styrkula, eller kommunikationslösning med ögonstyrning
  • Över 30 tillgängliga iPad och Android-appar för mobilt lärande, varje noggrant utformad för att uppfylla en rad speciella utbildningsändamål inklusive kontaktstyrning för personer med fysiska funktionshinder
  • Hub där du enkelt når alla dina HelpKidzLearn produkter och licenser.

HelpKidsLearn HUB

Huben ger kunder tillgång till alla deras köpta produkter från en och samma plats. När man loggar in med sitt användarnamn/lösenord kommer presenteras den nya Hub-vyn, som listar dina tillgängliga produkter.

Hubben ger också användbara detaljer som kunder har efterfrågat t.ex:
• Sista utgångsdatum för deras licenser
• En indikation på licenser som har löpt ut och kräver förnyelse
• Hjälp vid avslut av licenser

Klicka på länken för att komma till hubben!  https://hub.helpkidzlearn.com

Modell

, , , ,

Ladda ned

Handledning Installera och aktivera licens