Handi5 SW

Handi5 SW

SKU: 202176360Categories: , , ,

Handi5 SW är ett applikationspaket med Handi–funktioner för installation i egen Android–baserad telefon eller surfplatta. Efter installationen kan telefonen fungera som en komplett Handi, med startmenyn som ett skyddande skal.

Kontakta oss för prisuppgifter.
Klicka här!

OBS. Handi5 SW inte ännu kompatibel med Android v.12

Handi5 SW är en uppsättning väl utvecklade applikationer som ger personer med kognitiv funktionsnedsättning extra stöd i vardag och arbetsliv.

Följande Handi-applikationer medföljer:

– Kalender
– Checklista
– Album
– Telefon
– Kontakter
– Sms
– Krisplan
– Formulär & Formulärsvar
– Prisräknare
– Spelare
– Anteckningar
– Röstanteckningar
– Snabbinställningar

Applikationerna kan användas som kompletterande applikationer i telefonens vanliga meny, eller skapa en helt egen startskärm med enbart Handi5-funktioner för enklare hantering av hela telefonen.

I programmet ingår dessutom ett tydligt och enkelt tangentbord samt bundlad Acapela talsyntes.

Prova Handi5 SW gratis i fyra veckor!

Gör så här:

1. Handi 5 SW kan användas på nästan alla Androidbaserade smartphones. Här finns tips om vad man bör tänka på vid val av apparat.

2. Beställ demolicens på info@frolundadata.se. Skriv ”Handi5 SW Demo” som ämne, och ange kontaktuppgifter inkl ev arbetsplats i mailet. Administrering av beställningen tar en (1) arbetsdag.

3. Följ installationsinstruktionerna i Handbok Handi5 SW, se länk nedan.

4. Läs om hur programmet kan användas ihop med webbtjänsten myAbilia nedan.

Efter 4 veckor slutar programmet att fungera. Då får du antingen aktivera en betald licensnyckel eller avinstallera programmet.

myAbilia

MyAbilia en kostnadsfri webbtjänst. Med myAbilia kan man hantera sin kalender från en dator och få bättre överblick på en stor skärm. Man kan även få hjälp med Handi från stödpersoner.

Läs mer om myAbilia här

HandiTools

HandiTools är ett PC-program som används för att överföra bilder, ljud, musik, anteckningar och formulär till Handi. HandiTools kan laddas ned från Abilias hemsida.

Operativsystem