GoTalk 4+

GoTalk 4+

Det ursprungliga priset var: 1 750 kr.Det nuvarande priset är: 1 450 kr. ex. moms

17% Off

GoTalk 4+ är en robust och portabel talplatta som är enkel att använda. Passar bra som instegsmodell för att introducera kommunikationshjälpmedel. Plats för upp till 22 olika meddelanden i 5 nivåer.

GoTalk 4+ har kapacitet att hantera upp till 22 meddelanden på 4 stora rutor á 7,6 x 7,6 cm i 5 inspelningsnivåer.

Dessutom finns 2 rutor med fasta meddelanden som ej påverkas av nivåval. Syftet med detta är att de vanligaste fraserna alltid skall kunna nås snabbt och lätt.

Det är lätt att spela in nya fraser och vill man ta bort inspelningar finns det en funktion för att snabbt kunna radera hela nivåer. På baksidan finns ett smidigt förvaringsfack för extra överlägg. Naturligtvis är GoTalk 4+ trogen sina föregångare i det att den är enkel att använda och robust!

  • 4 knappar i 5 nivåer (ca:10 sekunder var)
  • Kapacitet för 22 meddelanden
  • 4,5 minuters minne
  • Resident inspelning (talet är kvar även när batterierna är slut)
  • 2 års fabriksgaranti

Om GoTalks

GoTalk erbjuder fantastiskt ljud med volymkontroll, enkel sekvensinspelning, snabbknapp för radering av meddelanden, inbyggt förvaringsfack för överläggen, inspelningslås, nivålås och 2 års fabriksgaranti. Är det en GoTalk vet man att den är enkel att använda och prisvärd jämförd med andra alternativ! Använd GoTalks för att inleda samtal, ge stöd vid dagliga aktiviteter, konversera över telefon, återberätta personliga anekdoter, öva på att samtala och artikulera, ge instruktioner, delta i gruppövningar m.m.

Certifiering

CE märkning logo  certifierad enligt direktiven för informationsteknologi 73/23/EEC och 89/336/EEC

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till GoTalk 4+

Vikt0.34 kg
Dimensioner23 × 31 × 2 cm
Strömkälla

Batterityp

Video