KUNDCENTER
Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

Clevy 2 tangentbord kontrast

1 920 kr ex. moms

Clevy 2 tangentbord kontrast är ett förenklat tangentbord med förstorade tangenter som gör det lätt och roligt att skriva på datorn. Finns även i modell med olikfärgade tangenter.

Fungerar på Chromebook Fungerar på Mac Fungerar på PC

Artikelnr: 237000170 Kategorier: , ,

Beskrivning

Clevy 2 tangentbord kontrast är en innovativ och bra tangentbordslösning för svagsynta. Det är utvecklat i samarbete med ledande fackexperter inom svagsynthet. Kontrasten mellan det vita och det svarta är mycket hög. De förstorade bokstäverna, stora tangenterna och färgsättningen gör att svagsynta med ner till 10% synförmåga kan orientera sig på detta tangentbord.

Hög kontrast

De vita bokstäverna på den svarta bakgrunden gör det enklare för svagsynta att hitta rätt tangent. Det grå tangentbordet ökar kontrasten ytterligare och är bättre än den vita standardfärgen på Clevy tangentbord färger.

Stora tangenter

Tangenterna är fyra gånger större än de på ett vanligt tangentbord. Dessutom är symbolerna på tangenterna förstorade så att det är lättare att identifiera de olika bokstäverna och siffrorna.

Färre tangenter

Antalet tangenter på Clevy 2 tangentbord kontrast är betydligt färre (68) än på ett vanligt tangentbord. De tangenter som används sällan (F1-F12, PrtSc, Scroll lock, Pause, Insert och numeriska delen) är borttagna för att användaren skall kunna fokusera på de tangenter som är viktigast för att skriva.

Solid konstruktion

Clevy 2 tangentbord kontrast är 100 gånger starkare i sin konstruktion än ett vanligt tangentbord. Detta gör att det tål mycket tuffare behandling och lämpar sig därför mycket bra till barn, i skolmiljö eller för användning på institutioner.

Fungerar till både PC och Mac

Tangentbordet har USB-anslutning och är kompatibelt med både PC och Mac, men det bör nämnas att tangenterna är anpassade efter Windows så en Mac-användare kan behöva vänja sig att cmd (”kringlan”) motsvarar Windows-tangenten på ett Clevy.

Särskild programvara för F-tangenter

Se fliken ”Bruksanvisning och downloads” för länk till programvara för att kunna simulera F-tangenter på Clevy. OBS! Denna programvara fungerar endast i Windows-miljö!

Märkning

CE märkning logo   CE-märkt

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner bruksanvisning till Clevy 2 kontrast

Mer information

Anslutning

Strömkälla

Video

Go to Top