C-Pen Connect

1 400 kr ex. moms

Med C-Pen Connect skannar du in din text i appen med samma namn. Appen laddas ner från App Store eller Google Play och fungerar således både med iPhone, iPad, Android-enheter och Chromebooks. Du kopplar pennan till appen med bluetooth. Efter att du har skannat din text kan du välja att få den uppläst med enhetens inbyggda talsyntes. Du kan skanna text på upp till elva olika språk (svenska också givetvis).
Artikelnr: 100165110 Kategorier: ,

Beskrivning

Med C-Pen Connect skannar du in din text i appen med samma namn. Appen laddas ner från App Store eller Google Play och fungerar således både med iPhone, iPad, Android-enheter och Chromebooks. Du kopplar pennan till appen med bluetooth. Efter att du har skannat din text kan du välja att få den uppläst med enhetens inbyggda talsyntes. Du kan skanna text på upp till elva olika språk (svenska också givetvis).
I appen går det efter inskanningen att dela och kopiera texten. Du kan också snabböversätta texten med hjälp av Google Translate inne i appen.
  • Skanna in text på en eller flera rader och få den uppläst med talsyntes i appen C-PEN Connect (fungerar på både iOS och Android)
  • Läser upp texten med de röster som finns installerade på din smarta enhet
  • Bra vid läs- och skrivsvårigheter
  • Omedelbar visning av skannade ord i appen
  • Batteridriven och fri från kablar (ansluter med Bluetooth)
  • Möjligheten att kunna läsa självständigt ger användaren ökat självförtroende

Video

Go to Top