Laddar Evenemang
Vi vill bjuda in er till ett webinar där vi skall prata om hur viktigt det är med en bra ljudmiljö i klassrummet. Det är inte bara nytta för läraren som sparar sin röst utan alla elever som hör tydligt oavsett om dom sitter i första raden eller på sista raden. Ett system per klassrum som kan hjälpa över 25 elever plus lärare kan generera goda resultat. Det blir också automatiskt lugnare i klassrummet med ett ljudutjämningssystem.

Den 27e januari är ni varmt välkomna till detta online event tillsammans med experterna Halvors Berg från Glava med fokus Tydligt tal kräver bra akustik och Anders Huse från Vestfold om Bra akustik och ljudutjämning ger bra lärmiljöer. Vi kommer att få höra om ett stort skolprojekt i Oslo där de i 160 klassrum använder sig av ljudutjämningssystemet VOX från Vestfold Audio. Med anledning av Frontrows avslut på den nordiska marknaden så har vi ökat vårat utbud med detta populära norska ljudutjämningssystem. Missa inte chansen att bli introducerad till denna nya spännande produkt och få svar på era frågor live!

Anmälan sker nedan. Kan du inte delta live så anmäl dig ändå då webinariet spelas in och skickas ut till er som anmält er i efterhand! Har ni några frågor är det bara att kontakta oss eller läsa mer om Vestfold Audio ljudutjämningssystem VOX här.

Dela den här event , välj din plattform!

Titel

Till toppen