Voxit Dictation

Voxit Dictation

Molnbaserad diktering

Med Voxit Dictation talar du in din text direkt och slipper omvägen att skriva in texten på datorn. Genom att diktera ökar din inmatningshastighet avsevärt. Det här rätt verktyg för dig som som inte vill belasta nacke, axlar armbåge och händer mer än nödvändigt. Dictation använder sig av modern teknik för att översätta tal till text på både svenska och engelska. Dictation har dessutom talmotorer tränade för ditt yrke och förstår därför dina facktermer.

Funktioner

  • Du navigera och redigera texten med inbyggda kommandon
  • Du kan även lägga till kommandon för att öppna applikationer
  • Kopiera texter och klistra in färdiga fraser du lagt till
  • Har stöd för alla textinmatningsprogram som finns på marknaden idag

Använd din röst för att tala in- och hantera text.

En effektiv alternativ inmatningsmetod för dig som exempelvis har svårigheter med att använda tangentbord och/eller mus. Förutom att skriva kan du dessutom navigera och redigera texten med inbyggda kommandon.

Kan även användas som ett avlastande hjälpmedel i ergonomiskt syfte. Det enda du behöver är en mikrofon och en dator med tillgång till internet. Talet skickas via en säker och krypterad anslutning till en server som bearbetar ljudet och returnerar skriven text till din dator. Allting går genom svenska servrar.

Voxit Dictation  finns i två varianter:
12 månader eller 24 månader

Systemkrav

  • Internetuppkoppling.
  • Extern mikrofon med brusreducering.

Säkerhet
Alla applikationer vi levererar från Voxit har höga säkerhetskrav och följer bland annat GDPR. Allting går genom svenska servrar och ingenting lagras på dom utöver ditt användarnamn och dina inställningar.

Operativsystem

, ,

Licenstyp

12 månader, 24 månader

Dokument

Användarberättelser om Voxit Dictation

 

Användarhandbok

Användarhandbok Dictation NG