USB Switch universalkontakt

USB Switch universalkontakt

995 kr ex. moms

USB Switch är en universalkontakt med AntiSkak-funktion som kompenserar för motorisk nedsättning. Den kan användas både med datorer och surfplattor som har stöd för USB/MicroUSB.

Det finns fyra olika funktioner som var och en eller tillsammans kan kompensera för olika typer av funktionsnedsättningar:

  • AntiSkak – filtrerar bort oavsiktliga tryck
  • Fördröjning av klick – bra för dig som har skakningar, men lätt att träffa rätt
  • Maximal trycktid – bra om du har svårt att ta bort din hand från kontakten efter att du har tryckt
  • Auto-Repeat – bra att använda vid skanning

Turtagning och samarbetsinlärning (cooperative learning)

Du kan även använda USB Switch tillsammans med en eller två vanliga trådbundna kontakter (3,5 mm monoplugg) för att öva turtagning och samarbetsinlärning. På så vis kan upp till tre personer delta i en aktivitet samtidigt.

Många olika inställningar

USB Switch kan enkelt anpassas efter dina behov. Ett stort antal inställningar kan justeras som motsvarar funktionerna från konventionella datormöss, tangentbord och spelkontroller. Du ändrar snabbt inställningar via en LED-display på kontaktens undersida. Tillgängliga inställningar finns listade på en sticker på undersidan av USB Switch, bredvid displayen. Med hjälp av denna lista har du alltid en “kom-ihåg-lapp” tillgänglig för att snabbt kunna byta/växla kommandon vid behov.

Två externa kontakter (3,5 mm monoplugg) kan anslutas till USB Switch. Dessa kan var för sig anpassas med individuella inställningar. Exempel på kompatibla externa kontakter är till exempel Smoothie 75 mm, Smoothie 125 mm, Big Red, Jelly Bean och Specs Switch.

100% Plug-and-play = USB Switch kräver inga drivrutiner eller extra program!

USB Switch kan anslutas till alla datorer och surfplattor som har en port för antingen USB eller MicroUSB. Första gången du kopplar in kontakten kommer den automatiskt att skapa en passande drivrutin för enheten den sammankopplats med. Det är bara att sätta in kabeln i porten och vänta 30 sekunder – sedan är allt klart!

Kompabilitet
  • PC
  • Mac
  • Chromebook
  • Windows-baserade surfplattor
  • De flesta Android-baserade surfplattor.
Kontaktyta

Färg

Anslutning

,

Externa kontakter

2 st

Video

MDR

MDR-dokumentation