Tobii Dynavox Indi™ med Communicator 5

Tobii Dynavox Indi™ med Communicator 5

15 210 kr ex. moms

Allt-i-ett talgerererande tablet för mer effektiv, portabel kommunikation.

Indi™ med Communicator 5 är en av marknadens främsta hjälpmedel för AKK.

Lätt att använda och anpassa, bortsett från en tydlig röst tack vare de starka speakers så underlättar den för användaren att hantera e-post, textmeddelanden, omgivningskontroller med mera. Behåll en hög nivå av självständighet!

Indi med Communicator 5 passar läs- och skrivkunniga och användare som håller på att bli det.

Indi ger dig förmågan att uttrycka dig själv

Tillskillnad från andra konventionella surfplattor, designades Indi specifikt för alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). Skapad för att bli hörd. Indi täcker alla användarens behov och inkluderar förmågor utöver talkommunikation så som miljökontrollenheter, Infraröd, tillgång till sociala medier, email och sms.

Indi är redo så fort du tar den ur lådan, användaren kan börja kommunicera på direkten – utan någon frustrerande eller komplicerad installationstid.

”Communicator 5 är nästan lika snabb som att ha en fullständig konversation.”  – STEVE BURNS, ALS.

Indi är utformad efter dina behov

Byggd för din värld

Indi är lätt att hålla, har ergonomisk design, och är extremt bärbar, redo att användas.

Skapad för att bli hörd

med kraftfulla, utåtvända, inbyggda högtalare som ger tydligt tal, exceptionellt hög ljudnivå och ett brett spektrum av autentiska röster.

Anpassar sig till ditt styrsätt

med flera kompatibla inputs, som kontakt-skanning, huvud-mus, och pekskärm med fingerguide, etc…

Designad för dagliga interaktioner

med förmågor utöver talkommunikation som miljökontrollenheter(ECUs), Infraröd (IR), tillgång till sociala medier, email och sms.

Indi och kraften att vara du

Vem är Indi för?

Indi är en lösning för icke-verbal, sen till tal och verbalt begränsade användare som kan interagera med enheten med hjälp av händerna, och individer med mer signifikanta fysiska funktionsnedsättningar som använder sig av en switch eller head-mouse. Individer av alla åldrar med tal och språk funktionshinder, inklusive icke-verbal Autismbarn med Autism, och personer med Downs SyndromCerebral paresoch andra intellektuella funktionsnedsättningar kan alla dra nytta av Indi.

Vad gör Indi unikt?

Du kan beställa Indi direkt från Tobii Dynavox och få den inom ett par dagar, allt för ett otroligt pris. Och, tillskillnad från andra masstillverkade surfplattor, eftersom Indi är din allt-i-ett kommunikationslösning, behöver du inte oroa dig över att sätta upp olika komponenter eller gå till flera sidor för assistans – allt finns redan där för dig!

Expertis och erfarenhet du kan lita på

Teknisk hjälp över telefon

Indi är det innovativa resultatet av ett mycket erfaret team från Tobii Dynavox bestående av pedagoger, kliniker, ingenjörer och fackmän som är passionerade att ge andra möjlighet till självständighet.

Vi utvecklade Indi så att individer som drar nytta av en första klassig AKK-lösning kan möta deras behov snabbt och till ett överkomligt pris.

Video