Time Timer Max

Time Timer Max

1 695 kr ex. moms

MAX är den största av klockor i TimeTimer-familjen, 44 × 44 cm. Passar perfekt i större utrymmen!

Det är också åtta timers i en, med anpassningsbara och bytbara tidsskivor, MAX kan räkna ned från fem minuter till 24 timmar.

Time Timer Max – Ett flexibelt tidshjälpmedel för klassrummet eller på arbetsplatsen!

Byt ut urtavlan som du önskar!

Genom att vrid på ett vred på baksidan för att ändra tidsmängden som ett helt varv på urtavlan motsvarar. Det ingår 8 inställningar på baksidan, 3 tvåsidiga skivor med 5/15 min, 30/60 min, 120 min / tom skiva. 3 uppsättningar markörer och ett konsolmontering. Den kan stå på egen hand eller du kan hänga upp det på väggen.

Kolla in övriga Time Timers olika modeller:

  • Time Timer large (30 x 30 cm), Large lämpar sig för exempelvis klassrum eller på föreläsningar.
  • Time Timer medium (18 x 18 cm), Medium kan till exempel användas som ett personligt hjälpmedel i hemmet eller i skolan.
  • Time Timer pocket (7,5 x 7,5 cm), Pocket bär man lätt med sig och kan även förvaras i en praktisk väska (som säljs som tillbehör).
  • Time Timer Plus (14 x 18 cm), Plus-modellen har en skyddande plexiskiva framför urtavlan och kan därför användas även i lite ”tuffare” miljöer som t.ex. särskolor.
  • Time Timer Watch PLUS armbandsur, Time Timer-klockor som armbandsur finns i både barnstorlek och vuxenstorlek och används som heltvanliga armbandsur, med fördelen att de både kan visa tiden digitalt, analogt eller med en ”klassisk” Time Timer-skiva.

Märkning

Certifierad enligt EMC-direktivet 2004/108/EC, gällande produkters elektromagnetiska kompabilitet.

Dimensioner44 × 44 cm
Strömkälla

Batterityp

CE-märkning

Video