Stort tangentbord Jumbomini / midi / maxi

Stort tangentbord Jumbomini / midi / maxi

17 900 kr18 400 kr ex. moms

Lämpligt för personer med motoriska störningar såsom tremor, spastiska förlamningssymtom, athetos eller brist på samordning.
Också lämplig för fotpennor, för finger- / huvudanvändare, dysmelier-försämrade personer och personer med visuell svaghet.

Den speciella egenskapen för denna produktgrupp är de förstorade och försänkta tangenterna samt möjligheten att ställa in olika tidsparametrar. Detta gör det möjligt för användaren att arbeta på datorn.
Det breda tangentavståndet samt genom de 4 mm föränkta knapparna gör det möjligt att utesluta felaktiga åtgärder (t.ex. trycka 2 knappar samtidigt). Fingret ”guidas” till en tangentFör att lindra handen eller armmusklerna kan handen placeras på tangentytan utan att tangenterna utlöses.


En justerbar enfingerfunktion tillåter, Till exempel trycker du på tangenterna Ctrl / Alt / Delete samtidigt.
Status för låsfunktionen indikeras med en röd lampa.


En omkopplingsbar tangentbekräftelseston möjliggör en god kontroll av de aktiverade tangenterna.
Enheten är utrustad med 4 olika individuellt inställbara fördröjningstider. Till exempel, kan repeteringshastigheten ändras, eller en darrande eller en oönskad multipeloperation av en tangent kan också förhindras.
Med en makrofunktion kan du lagra alla dataposter (upp till högst 55 enskilda tangenter). Dessa dataposter kan placeras av användaren på nästan alla tangenter på tangentbordet.


Användningen av kortslagstryckknappar med en längd på endast 1,6 mm istället för den vanliga 4 mm möjliggör snabb och effektiv tangentinmatning.
Tangenterna
är utrustade med en definierad tryckpunkt, vilket resulterar i en akustisk och taktil återkoppling, användaren känner i fingret att tangenten har utlösts.

Drivrutinsprogramvara behövs ej för att använda enheten. Alla funktioner är ”Hårdvarubaserade” och kan ställas in på tangentbordet. Viktigt när det används i säkra arbetsområden, Till exempel i finanskontor, militära säkerhetszoner mm
Alla användarorienterade data lagras även efter att ha stängt av datorn.

Konstruktionen är extremt robust: en solid pulverlackerad hård aluminiumplatta med äkta träram. Genom att använda inre kilar går tryckspridningen från den fasta toppplattan direkt till basplattan.

Hög byggkvalitet. Alla tangentbord är handtillverkade av Gorlo & Todt, certifierad producent av hjälpmedel i Tyskland.
3 års tillverkningsgaranti.

Vikt0.7 kg
Dimensioner31.5 × 19 × 3.5 cm
Anslutning

,

Strömkälla

Variant

Jumbomini, Jumbomidi, Jumbomaxi

Kom igång

Bruksanvisning Jumbo/Midi/Maxi