Sängvibrator

Sängvibrator

Sängvibrator med nödströmsbatteri och trådlös laddningsfelvarning.

FlexiBlink LIFE Bed Vibrator är en mottagare/larm som tar emot trådlösa signaler från FlexiBlink LIFE-detektorer/sändare installerade i ditt hem. Sängvibratorn kommer att meddela dig om dagliga incidenter och förhållanden av mer säkerhetskaraktär, beroende på vilka detektorer/sändare som är installerade och hur sängvibratorn är konfigurerad. För dagliga tillställningar inkluderar vi avisering av dörrklocka och telefon. Trygghetslarm kan vara till exempel brandvarnare och spisvakter.

Sängvibratorn kan kopplas till en väckarklocka eller så kan du använda larmfunktionen i IRIS LIFE som fungerar trådlöst. Sängvibratorn kommer att vakna av att vibrera med samma intensitet som med dagliga signaler. Vibrationen upphör automatiskt efter 2 minuter om väckarklockan inte är avstängd.

Sängvibratorn har ett inbyggt nödströmsbatteri och kommer därmed att fortsätta normal drift i minst 16 timmar vid strömavbrott. Den har också inbyggd trådlös laddningsfelmeddelande, och kommer att meddela FlexiBlink LIFE-mottagare i händelse av förlust av laddningsström.

Dokument

Produktblad

Manual