PredictablePad kommunikationsplatta

PredictablePad kommunikationsplatta

kr ex. moms

PredictablePad kommunikationsplatta är ett fullvärdigt kommunikationshjälpmedel bestående av en förinstallerad iPad med appen Predictable i ett skyddande ipadskydd från Otterbox. Finns i storlekarna 8,3″, 10,2″, 11″ eller 10,9″.

Predictable-appen är utformad för personer som är läskunniga men som har tappat förmågan att tala. En programvara i världsklass som lär dig av dina användningsmönster och därmed förutsäger vad du kommer att skriva i nästa i ditt meddelande. Predictable gör att du enkelt skriver korrekt och snabbt!

Allt som skrivs kan läsas upp med den svenska talsyntesen och Predictable har även stöd för alternativa styrsätt, vilket gör appen tillgänglig även för personer med rörelsenedsättning.

Modeller

Kommunikationsplatta 8,3″ kommer på en iPad mini 64GB med ett skyddande Otterbox case.

Kommunikationsplatta 10,9″ kommer på en iPad Air 64GB med ett skyddande Otterbox case.

Kommunikationsplatta 10,2″ kommer på en iPad WIFI 64GB med ett skyddande Otterbox case.

Kommunikationsplatta 11″ kommer på en iPad WIFI 128GB med ett skyddande Otterbox case.

Funktioner

PredictablePad kommunikationsplatta är en produkt som används som ett kommunikationshjälpmedel. Med stöd för ordprediktion och kontaktstyrning kan PredictablePad kommunikationsplatta möta behoven hos en mängd personer som använder alternativa kommunikationssätt. Predictable-appen en prisbelönt Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK) text-till-tal app.

Skapad för personer som inte kan tala på grund av tillstånd som:

– ALS / MND
– Autism
– Cerebral Pares
– Downs syndrom
– Inlärningssvårigheter
– Stroke / Afasi
– Laryngektomi
– Apraxi

Funktioner

 • Anpassningar i Teman, tex högre kontrast för dig som har en synnedsättning
 • Inbyggd talsyntes
 • Personliga inställningar tex färger, textstorlek och talhastigheten på talsyntesen
 • Backup­ genom att skapa ett TherapyBox-konto, då allt sparas allt i molnet. Du kan även redigera dina fraser från en dator.
 • Predictable erbjuder en förbättrad huvudspårningsfunktion med ansiktsigenkänningsteknologi som finns tillgänglig på nyare iPad Pro-enheter. Ansiktsgester är också kompatibla med skanningsmetoder: du kan skanna objekten med switchar och välja genom att blinka.
 • Tids- och kraftfördröjning för att förhindra felaktigheter och rymma skakningar eller andra motoriska svårigheter.
 • Växla skanning åtkomst – använd en eller två växlar via en Bluetooth-switchbox och skanningen på skärmen.
 • Röra var som helst – använd skärmen som en switch.
 • Rutnätslayouten visar dina kategorier och fraser i ett typiskt rutnätsformat, optimiserad för olika skanningmetoder och för användare som är mer beroende av bilder för att kommunicera, t.ex. personer som lever med autism.
 • Predictable kan automatiskt tala förberedda meningar medan du skriver ditt meddelande. Detta låter människor veta att du pratar och hjälper till att förebygga avbrott. Du kan spara så många av dessa meddelanden som du vill och Predictable kommer att rotera igenom dem så att du inte upprepar dig själv. De kan också spelas med en knapptryckning.

Intelligent ordprediktion på svenska
Ordprediktionen i Predictable Svensk lär sig användarens skrivmönster och blir därför hela tiden bättre och snabbare på att förutsäga rätt ord.

Du kan skriva på din iPads inbyggda skärmtangentbord, men Predictable Svensk har även en funktion som gör att du kan skriva in ditt ord eller mening för hand med fingret på skärmen. Båda metoderna fungerar med ordprediktionen.

Spara favoritfraser
Du kan spara dina favoritfraser som du använder ofta för att alltid ha dem tillgängliga. Predictable Svensk sparar också din historik så att du snabbt kan komma tillbaka till nyligen sagda fraser.

Ring ett samtal
Med Predictable Svensk kan du från iPhone ringa ett samtal och låta talsyntesrösten tala dina meddelanden. Bra att veta är att det endast är talsyntesrösten som hörs i telefonluren, inga inspelade ljud hörs.

Kan kontaktstyras
Predictable Svensk kan kontaktstyras med en eller två kontakter och fungerar mycket bra tillsammans med den inbyggda skanningen i iOS.

Webbplattform

Från Therapy Box webbsida kan du logga in på webbplattformen med din kontoinformation för Predictable. Webbplattformen gör det möjligt för dig att hantera ditt Predictablekonto från ditt skrivbord. Du kan justera inställningar, ladda upp innehåll och ta bort oönskade filer.

Övrigt

Ingen WiFi behövs för att använda det mesta av appen (behövs endast för att säkerhetskopiera informationen på ditt konto).

Tillsammans med en Big Grips ram och tillhörande väska är PredictablePad ett både tåligt och praktiskt kommunikationshjälpmedel som kan användas i vardagliga situationer och enkelt tas med överallt.

 • Ipad Air/Mini
 • Otterbox skyddscase
 • Predictable app
Vikt1 kg
Storlek

PredictablePad 10,9" kommunikationsplatta, PredictablePad 8,3" kommunikationsplatta, PredictablePad 10,2" kommunikationsplatta, PredictablePad 11" kommunikationsplatta

Ladda ner

Predictable iOS Predictable iOS (Svenska)

iOS Touch accommodation iOS Touch Accommodation (Engelska)

iOS Switch Control iOS Switch Control (Engelska)