Nora Flexiwatch

Nora Flexiwatch

SKU: 203471910Categories: ,

NORA FlexiWatch är en kombinerad smartklocka och en aviseringsmottagare i FlexiBlink LIFE-serien.

NORA har utvecklats av Vestfold Audio för att vara ett praktiskt tillägg till stationära FlexiBlink LIFE-aviseringsmottagare. NORA har en färgskärm med «touch-funktion», och den larmar dig med de välbekanta FlexiBlink-symbolerna samtidigt som den vibrerar och piper.

NORA är ett praktiskt och modernt alternativ för människor som är aktiva i vardagen. Det kan vara personer som behöver anmälan om incidenter på arbetsplatsen, personer som är aktiva i hemmet, eller yngre brukare som vill ha något nytt och praktiskt.

NORA är stänksäker och kan bäras som ett vanligt armbandsur. ”Knacka” på glaset för att se tiden och tryck på glaset för att ställa in larm. För att upprätthålla säkerheten på natten bör NORA inte användas som ett alternativ till FlexiBlink LIFE sängvibratorer.

Egenskaper
NORA kopplas enkelt till ett FlexiBlink LIFE-system via en meny på pekskärmen. Alla meddelanden i systemet kommer att visas med en symbol och undertext, på samma sätt som de som visas på stationära mottagare. NORA är uppladdningsbart med den medföljande laddaren.

Specifikationer
NORA levereras med ett band i syntetmaterial. Armremmen kan enkelt bytas ut, och fästet tillåter användning av armband från andra tillverkare.

Teknisk specifikation

Radiofrekvens: 868,1–869,85 MHz.
Sändareffekt: 10 mW e.r.p.
Räckvidd:> 100 meter, fri sikt
Användningstid, nominell: 5 dagar
Laddningstid, från tom: 6h
Vikt: 52g

Dokument

Produktblad

Manual