iTalk2

iTalk2

2 490 kr ex. moms

iTalk2 med nivåer har tre olika nivåer, vilket gör att du kan spara upp till sex olika meddelanden för olika situationer och aktiviteter. Totalt får du fyra minuters inspelningstid, vilket räcker väldigt långt. iTalk2 har en vinklad bas som gör det enklare att träffa rätt även för användare med motoriska svårigheter.

Varje aktiveringsyta är 64 mm i diameter, en är röd och den andra gul. Du får med två transparenta lock som du kan använda för att anpassa varje lock med bildstöd utan att behöver tejpa eller klistra fast.

Det finns också en utdragbar symbolficka för bildstöd, där du även kan förvara sina symbolkort när du inte använder dem.

3,5 mm kontaktstyrning

Du kan använda externa manöverkontakter för att spela upp dina meddelanden. iTalk2 är förberedd för kontaktstyrning och har 2 ingångar på baksidan av enheten. Du kan använda de flesta manöverkontakter med 3,5mm kabel för anslutning. Exempel på kontakter som du kan använda är Big RedJelly Bean Twist.

Du kan också använda iTalk2 för att aktivera leksaker och apparater som är avsedda för kontaktstyrning. Det finns två ingångar för leksaker på baksidan. Leksaker och andra apparater kan användas som positiv förstärkning och göra det lustfyllt att använda sitt kommunikationshjälpmedel.

  • Upp till 4 minuters taltid.
  • Aktiveras med ett tryck på locket eller via en extern kontakt.
  • 2 transparenta lock medföljer.
  • Enkelt att spela in nya meddelanden
  • Uttag för anslutning av 2 st 3,5mm externa kontakter (t.ex. Jelly Bean)
  • Kan användas med kontaktstyrda leksaker
  • MDR-klassad enligt EU

Teknisk specifikation

Aktiveringssätt: tryck
Storlek på tryckyta: 64 mm
Antal nivåer: 3
Inspelningstid: 4 minuter
Färg: röd, gul
Reglerbar volym: ja
Drivs av: 1x Batteri 9V (R6)
Uttag för kontakter: 2 st 3,5 mm
CE-märkning: ja
MDR-klassad: ja

MDR

MDR-dokumentation