HoverCam Solo 8 SPARK

HoverCam Solo 8 SPARK

4 495 kr ex. moms

SKU: 259000001Categories: ,

HoverCam Solo 8 SPARK är den senaste dokumentkameran från HoverCam – en fantastisk, kompakt och mycket prisvärd, Full HD A3-dokumentkamera.

8 MP & digital zoom, HD bildkvalité.
Används för att skapa synligt lärande, visa på elevexempel, högläsning och distansundervisning!

Hovercam solo 8 SPARK erbjuder en fantastisk 8 MP-tydlighet, med funktioner som mycket dyrare kameror brukar ha, som exempelvis ett justerbart kamerahuvud, LED-ljus med en på / av-brytare, manuell och autofokus, autofokuslås, digital zoom och förmågan att spela in stillbilder och video, inklusive slow motion och tidsinställda videofilmer.

 

 

Anslutningar
HoverCam Solo 8 SPARK ansluts till din dator via USB (USB 2.0-kabel ingår) och den körs via HoverCams Flex-programvara.
Detta ger dig möjligheten att ta bilder och video, justera upplösning, kommentera och kontrollera kameran från din interaktiva whiteboard. Kompakt och mångsidig.
Kameran har ett mycket litet fotavtryck på skrivbordet och är väldigt mångsidigt och kan placeras exakt där du vill ha det med hjälp av de 5 vridpunkterna på kameran.
Den kan till och med kopplas till ett mikroskop (adaptrar finns tillgängliga att köpa separat).
Hovercam solo 8 SPARK ansluts till din dator via USB och behöver inte en separat nätkabel, vilket betyder att den är väldigt flyttbar.

Bildupplösning & kvalitet
Den kristallklara bilden släpar ej efter och är dessutom skarp; liksom alla videor som spelats in via enheten.
Du kan videofilma i timmar … den enda begränsningen är storleken på din dators hårddisk. Du kan spela in video på Full HD 1080P och ta stillbilder i äkta 8-megapixelupplösning.

Bildbehandling
Du kan också ta foton (snapshots) med hjälp av enheten – från ett A3-dokument till ett visitkort (eller till och med ett mikroskopglas).
Dessa kan kommenteras vid behov och alla bilder och videor hanteras av arkivhanteraren. Du kan också beskära bilder eller använda OCR för text
igenkännande. Du kan till och med använda Slingshot för att dra livebilden till Word, PowerPoint eller din interaktiva whiteboard-programvara.

Whiteboardkompatibilitet
HoverCam kommer att integreras i alla interaktiva Whiteboard-programvaror (t.ex. Smart notebook), där kameran känns igen av programvaran som en ingång.

Programvara
Den kraftfulla HoverCam-programvaran kan laddas ner och installeras fritt på en skola eller avdelning, vilket innebär att kameran, om det behövs, lätt kan bli en delad enhet.
Windows-programvaran, Flex 11, är oerhört kapabel och erbjuder direktanteckning över live-bilden; såväl som möjligheten att ta foton och videofilmer på ett enkelt sätt.
Slow motion och tidsinställda videos är ytterligare fantastiska funktioner, liksom möjligheten att justera bilden för ljusstyrka, exponering och fokusering.

Programvara är också tillgänglig för både Chromebooks och MAC och utvecklas hela tiden för att lägga till funktioner.

Webbkamera
HoverCam Solo 8 SPARK fungerar sömlöst med liveprogram för kamera såsom Skype – där den inbyggda mikrofonen och det rörliga kamerahuvudet, gör det enkelt att presentera antingen dig själv eller ett dokument du arbetar med under chatten.

ladda ner

Produktblad HoverCam Solo 8 SPARK Produktblad HoverCam Solo 8 SPARK