Catchbox Plus

Catchbox Plus

7 925 kr ex. moms

Catchbox DECT

Alltid laddad – alltid klar

 

Engagera din publik med Catchbox, världens första kastbara mikrofon!

Oavsett om du vill öka engagemanget för konferensdeltagare, aktivera studenter eller göra möten roligare, kan Catchbox hjälpa till.

Catchbox Pro är en modul som konverterar befintliga bältessändare eller trådlösa mikrofoner till smidiga mikrofoner. Det betyder att det är lätt att integrera med all utrustning som du redan har installerat till trådlös mikrofon. Användare kopplar enkelt sin befintliga bältessändare till Catchbox Pros inbyggda mikrofon och Automute elektronik.

Catchbox har trådlös laddning

Catchbox är alltid på och alltid redo att användas. Laddningen sker på en laddningsplatta. Två mikrofoner kan användas till en mottagare.

Engagerar publiken snabbt och enkelt

Med Catchbox blir det enkelt att få publiken att delta och kasta mikrofonen. Eftersom det här är snabbare och enklare än att gå över till handhållen mikrofon blir frågor, kommentarer och diskussioner mer spontana och kan inträffa under en presentation eller föreläsning, inte bara i slutet.

Bryter isen och höjer stämningen

De flesta människor är rädda för att tala framför sina kamrater vilket kan begränsa diskussionen. Den färgstarka, lekfulla Catchboxen bryter lätt isen och lättar stämningen. Deltagandet blir mer avslappnat, kul och spelliknande. Det betyder att även de tystaste deltagarna inte är rädda för att tala, och att alla de viktiga ”dumma uppenbara” frågorna blir frågade.

Lätt och Mjuk

Catchboxen är tillverkad av en kombination av slitstarka skummaterial och tekniska textil, vilket gör den extremt lätt för såväl storlek som hållbarhet. Alla de hårda elektroniska komponenterna är gömda inuti, vilket gör att enheten inte skadar enheten eller fångaren om den tappas eller kastas.

Aktiv Automute

För att undvika oönskade ljud som orsakas av kast och om den tappas, kommer Catchbox med en patentsökt teknik som heter Automute. Automute känner av Catchboxens rörelse och stänger av ljudet tillfälligt när enheten kastas, fångas eller tappas.

Anpassa din catchbox

Catchbox kan specialbeställas med egen logotyp och tryck. Bygg din anpassade Catchbox-design i tre enkla steg på Anpassa CatchBox

 • STEG 1 Välj färgen från en av de fördefinierade färgerna eller skriv in din RGB-färgkod för en anpassad färg
 • STEG 2 Gå till fliken Graphics och ladda upp dina grafikfiler (.png eller jpg) och placera dem på någon av de fyra sidorna och granska 3D-designen och gör eventuella justeringar efter behov.
 • STEG 3 Tryck på ”Dela design” – knappen och dela länken till din anpassade catchbox och skicka till info@frolundadata.se.

Ett tillägg med egen logotyp kostar 500 kr exkl moms.

Professionell ljudkvalitet

Catchbox utformades först och främst för att ha bra ljudkvalitet. Mikrofrekvensresponsen har optimerats för tal och den speciella konstruktionen av enheten eliminerar alla hanteringsljud, medan automutefunktionen dämpar mikrofonen när den släpps eller kastas.

Catchboxen finns i två versioner för att rymma olika typer av ljudsystem och användarfall. Catchbox ytterkåpa behandlas med speciell nano teflonbeläggning som avstöter smuts och undviker fläckar. Beläggningen är också antibakteriell. För att säkerställa en lång livslängd på produkten kan alla ytterkomponenter som ska hålla över en lång tid, såsom mikrofonlocket och ytterhöljet, också bytas ut. En patenterad magnetmekanism säkerställer att mikrofonen och elektroniken är säkert låst i det mjuka ytterhöljet och kommer inte att komma ut under användning. Den kan bara öppnas med en vrid- och dragrörelse, vilket ger tillgång till elektronik och batterier inuti.

Detta ingår vid leverans:

 • Catchbox yttre skydd
 • Catchbox DECT Module
 • RCA till 3,5 mm jackkontaktkabel
 • RCA till 3-stifts mini XLR-kabel
 • RCA till 4-stifts mini XLR-kabel
 • Användarmanual

 

Alternativa tillbehör

 • CatchBox Plus med trådlös laddare
 • CatchBox Plus med extra mikrofoner
 • CatchBox Plus med extra mikrofoner + en trådlös laddare
 • CatchBox Plus med två mikrofoner + två trådlösa laddare

Kontakta oss för prisuppgifter!

Vikt0.38 kg
Dimensioner18 × 18 × 18 cm
Färg

, ,