Big Grips Slim för iPad Air, Air 2 eller iPad (Gen 5 och 6)

Big Grips Slim för iPad Air, Air 2 eller iPad (Gen 5 och 6)

290 kr ex. moms

Big Grips Slim för iPad Air, Air 2 eller iPad (Gen 5 och 6) är ett skydd för iPad som är särskilt anpassat för barn. Det är extremt tåligt, mjukt och behagligt att hålla i samt väldigt greppvänligt.

– Helt giftfritt material!
– Fritt från BPA, bly och latex
– Fritt från ftalater och PVC
– Resistent mot oljor, kemikalier, fläckar och bakterier
– Hållbart och väger lite
– Enkel att rengöra

När olyckan är framme och ”paddan” åker i golvet ger Big Grips ett ovärderligt skydd!

Big Grips Slim för iPad Air, Air 2 eller iPad (2017)

Detta är en ny smalare version av den populära Big Grips Ram och ställ, Slim-profilen är utformad för att passa in i de flesta vanliga laddningsställ.

Big Grips ramen är vårt populäraste skydd för iPad. Ramen är anpassad för att det skall gå att använda alla knappar och ingångar utan att ta ur paddan från skyddet. Den är inte heller i vägen för kameralinsen eller WiFi.

Vi har själva testat att tappa vår padda i Big Grips från ett par meters höjd utan att den tog någon som helst skada. Vi har även visat detta på mässor (till besökarnas stora förskräckelse!) och vår trofasta iPad lever alltjämt. Big Grips är en otroligt billig försäkring för en så pass ömtålig och värdefull produkt som iPad.

Tillbehör: ställ!

Det finns även ställ att sätta ramen i eller lägga den mot för mer ergonomiskt användande.

Enkel åtkomst till alla uttag

Du behöver inte ta ur din iPad ur skyddet för att komma åt ljudingången, strömknappen, volymkontroller och ladd-uttag.

Fäste på bordet

En iPad har ett aluminiumhölje som är rundat vid kanterna. Det medför att den glider väldigt lätt på plana underlag som bord och i värsta fall kan åka i golvet. Har du din iPad i en Big Grips blir det däremot friktion mellan Big Grips och bordsytan som gör att den ligger stadigt.

Giftfri skola

Big Grips är gjord i ett giftfritt skummaterial som är fritt från BPA, PVC, latex, bly och ftalater. Materialet är särskilt utvecklat och testat för att kunna användas av små barn. Det är säkert och riskfritt att slicka på, samtidigt som det är hållfast och extremt svårt att skära eller tugga sönder.

Rengöringstips Big Grips Slim för iPad Air, Air 2 eller iPad (2017)

Big Grips är extremt tåligt och tål de flesta rengöringsmedel. Du kan med fördel använda desinfektionsmedel om du önskar sterilisera skyddet, skyddet tar ingen skada av rengöringssprit.

Det enda vi avråder från är att köra skyddet i diskmaskin. De höga temperaturerna kan försämra skyddet, så det är bättre att diska det för hand.

Skyddet passar…

  • iPad 6:e generationens modellnummer: A1893, A1954
  • 5:e generationens modellnummer: A1822, A1823
  • iPad Air 2* modellnummer: A1566, A1567
  • Modellnummer för iPad Air: A1474, A1475, A1476

*Observera: iPad Air 2:s sidomikrofon ovanför volymknapparna blockeras av Big Grips Slim och kan begränsa funktionaliteten med vissa appar. Den bakre mikrofonen påverkas inte.

Vikt0.2 kg
Dimensioner24 × 38 × 6 cm
Färg

, ,