KUNDCENTER
Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

Avid Hörlurar vita, 15-pack

2 764 kr ex. moms

Avid Hörlurar vita, 15-pack är ett Flexibelt on-ear headset headset med “boom” mikrofon som är speciellt utformade för skolor och är perfekta för digitala prov och språkutbildning, och till de nationella digitala proven kommer hörlurar och headset att vara ett måste. Headsetet kommer med en enkelriktad brusreducerande mikrofon som reducerar effekterna av bakgrundsljud och tuggresistent sladd.

Passar från 3 år och uppåt.

Artikelnr: 25900AE35 Kategorier: , Taggar: , , , , ,

Beskrivning

Tåliga hörlurar för skola

Avidas Hörlurar är hållbara och prisvärda hörlurar med mikrofon som passar perfekt att användas tillsammans med Zoom, Skype, Teams, Hangouts etc. De stänger ute omgivande bakgrundsljud och mikrofonerna är brusreducerande. Tillförlitliga i alla inlärningsmiljöer! I över 60 år har AVID levererat hörlurar och ljudprodukter till skolor, universitet, bibliotek och museer. AVID erbjuder ett stort urval av produkter som är perfekta för områden där produkten kommer användas ofta. Genom att samarbeta med lärare utvecklas produkterna ständigt.

Gjorda för skolmiljö

Avidas Hörlurar är specialdesignade för att klara skolans tuffa miljö. Tuggresistenta kablar, förstärka kabelinfästningar, enkel rengöring, hög ljudkvalité och avancerad mikrofonutformning för att passa till digitala prov.

  • Avancerad ljudkvalité
  • Enkla att tvätta och hålla rena
  • ”Tugg-resistent” kabel med kardborrband
  • Förstärkt kabelinfästning vid hörselkåpa samt mot anslutande enhet
  • Justerbar för att passa alla åldrar
  • Ljudreducerande öronkuddar som är utbytbara
  •  Anslutning 3,5 mm.

Mer information

Modell

Headset 15-pack grön, Headset 15-pack grå USB

Mer om Avid Headset

Handledning Produktblad Avid Headset AE-55

Du gillar kanske också…

Go to Top