Gustavas Ordböcker för PC & Mac

Gustavas Ordböcker för PC & Mac

1 725 kr7 950 kr ex. moms

Gustavas Ordböcker innehåller både svensk och engelsk ordbok och har enastående sökmöjligheter. Den senaste upplagan omfattar mer än 150 000 ord, stavningsstöd samt Acapelas talsyntesröster Elin och Erik samt den brittiska rösten Peter.

Du kan välja på att få programmet levererat som en ”fysisk produkt” eller att ladda ner det via länk som vi förmedlar till dig.

Gustavas Ordböcker

Programmet ger förslag på rimliga ord med rätt stavning, både på svenska och engelska, även om man skrivit in det felstavat. Om du till exempel skriver in ”inaff”, får du fram sökträffen ”enough”, skriver du in ”sårtära” hittar programmet ordet ”sortera” och skriver man in något av ”schärp”, ”sjerp” eller ”skerrp” visas ”skärp”.

Den 7:e digitala versionen av Gustavas ordböcker från 2020 omfattar mer än 150 000 ord och materialet baseras på den sjätte utökade upplagan av Svenska ordboken respektive på en utökad version av den elfte upplagan av Engelsk ordbok.

Talsyntes med de svenska rösterna Erik och Elin samt den brittiska Peter för installation under Windows och Mac ingår. Även svenska ord läses med korrekt uttal när Erik och Elin är installerade.

Tydliga och lättfattliga instruktioner medföljer.

Nyhet! – Gustavas Ordböcker finns nu tillgänglig för nedladdning!

Klicka här för att ladda ner en demo på Gustavas Ordbok

Bruksanvisning

Klicka här för att ladda ner manual till Gustavas Ordböcker

ISBN

9789144093888

Författare

Bengt Oreström;Bengt Sjölén

Licenstyp

, , , , ,