WidgitPad Kommunikationsplatta

WidgitPad Kommunikationsplatta

7 810 kr11 550 kr ex. moms

WidgitPad Kommunikationsplatta är ett fullvärdigt kommunikationshjälpmedel bestående av en förinstallerad iPad med symbolappen WidgitGO SE och valbart skyddscase.

Obs! WidgitPad säljs inte till privatpersoner.

WidgitPad är en produkt som har tagits fram i samarbete med Hargdata. Den används som ett fullvärdigt kommunikationshjälpmedel, där användaren med hjälp av symbolskrift via WidgitGO kan få hjälp att på egen hand kommunicera med sin omvärld.

Valbart skyddsfodral och storlek efter ditt behov

Widgipad finns i de olika storlekarna 9,7″ (iPad mini), 10,2 ” (iPad Air) och 12,9″ Ipad Pro och i de olika paketen ingår olika skydd, alla med lika hög kvalitet och skyddsförmåga av din Widgitpad!

iPadmodellerna förändras löpande allteftersom Apple förändrar sitt modellprogram.

Widgit Go med Symbolbas med över 15 000 symboler

Widgit Go är en app för iOS där du kan skapa egna aktiviteter och upplägg att använda för kommunikation, språkutveckling och som ett kognitivt stöd.

Widgit symbolbas är en stor symbolbas med över 15 000 symboler för alla åldrar som används i flera länder och på flera olika språk. Du kan själv ändra färg och hudfärg i samtliga symboler för ytterligare anpassning efter situation. Symbolbasen uppdateras kontinuerligt och innehåller många hundra symboler framtagna specifikt för Sverige. Två talsynteser ingår – en manlig och en kvinnlig röst.

Oändliga redigeringsmöjligheter

Bestäm hur cellen ska se ut, hur den ska låta och vad den ska göra. Widgit Go erbjuder många redigeringsalternativ för att ytterligare anpassa innehållet i ditt upplägg.

Teman

Dina upplägg kan kompletteras med olika teman för att få tillgång till ett större ordförråd. Till appen medföljer ca. 110 färdiga teman från olika områden. Samtliga är självklart redigeringsbara och du kan även skapa dina helt egna Teman. Teman kan kopplas till ett upplägg genom en länk i en cell.

  • Länka upplägg till varandra
  • Slå ihop/dela flytta celler
  • Dölja/visa celler
  • Använd andra bildbaser
  • Kom igång snabbt med inspirerande mallar
  • Egna bilder och fotografier
  • Backup
  • Inget internet behövs
  • Talad feedback

 

modell

WidgitPad iPad 10,2 64GB med Griffin Survivor, WidgitPad iPad 10,2 64GB med Speech Case – Grå, WidgitPad iPad 10,9 – 64GB med Otterbox Defender, WidgitPad iPad 10,2 256GB med Griffin Survivor, WidgitPad mini 7,9 64 GB med Otterbox Defender