KUNDCENTER
Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

Veta Mera Läsa och Skriva

632 kr ex. moms

Veta Mera Läsa och Skriva baserar sig på 300 fina färgillustrationer för de vanligaste orden. Läs- och skrivövningar med möjligheter att skapa egna ordlistor med egna bilder. Du visas runt och får beröm av den glade lille gubben.

Artikelnr: 203000261 Kategorier: , ,

Beskrivning

Veta Mera Läsa och Skriva baserar sig på 300 fina färgillustrationer för de vanligaste orden.

Läs- och skrivövningar med möjligheter att skapa egna ordlistor med egna bilder. Du visas runt och får beröm av den glade lille gubben.

Inspelat tal till alla orden stödjer inlärningen. Dessutom ingår ett verktygsprogram som underlättar om du vill anpassa innehållet i programmet.

Alfabetet – du kan ställa in att arbeta med stora eller små bokstäver.

Para ihop ord och bild med olika begynnelsebokstav – På skärmen visas tre bilder och de ord, med vilka bilderna ska paras ihop, står skrivna längstner. När du klickar på ordet hamnar det bredvid bilden och ordet sägs.

Hitta gömda ord – orden gömmer sig i ett rutnät med bokstäver.

Bildkryss – ett bildkorsord där innehållet slumpas fram med vald ordlista som grund.

Stava till ord – tre bilder på varje skärm som du ska skriva ord till.

Verktyg – Här kan du ändra och lägga till ordlistor, skapa egna ordlistor, lägga till ljud och bilder, bestämma svårighetsgrad etc.

Veta Mera Läsa och Skriva är mycket flexibelt. Du kan göra många olika inställningar som, ljud av/på, välja vilka övningar som skall synas, typsnitt etc. Inställningar sparas för varje användare. Programmet kan styras med mus, pekskärm, tangentbord och en- eller två kontakter. OBS! På CD skivan finns flera olika språkversioner. Du kan installera hela programmet på engelska. Då kan det användas för att träna engelska. Det finns också språkversioner som norska, danska, finska och italienska.

Recension Barnens Multimedia:

”Veta Mera – Läsa och skriva är ett riktigt bra program. Här kan man träna på alfabetet och ords stavning i lugn och ro. Alltså i barnets egen takt! Programmet är lättförståeligt, roligt och lärorikt. Med andra ord ett verkligt bra köp!”

[/fusion_testimonials]

Mer information

Licenstyp

, , , ,

Operativsystem

, ,

Go to Top