Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

Skoltavlan abonnemang

2 050 kr5 025 kr ex. moms

Skoltavlan är en plattform där du kan enkelt kan skapa, dela och hämta interaktivt undervisningsmaterial.

Artikelnr: 20300040x Kategorier: ,

Beskrivning

Vad är Skoltavlan?

Med Skoltavlan kan du själv välja det material dina elever ska få tillgång till, oavsett om ni använder app- eller webbversion av Skoltavlan.

Klicka här för att se en film om Skoltavlan

Ta del av interaktivt material från Biblioteket

Biblioteket är Skoltavlans hjärta där du hittar innehåll skapat av Skoltavlan och av lärare från hela landet. I Biblioteket finns ett stort utbud av interaktivt undervisningsmaterial inom en rad olika ämnen och nytt material tillkommer kontinuerligt. Material från Biblioteket kan du antingen använda direkt eller snabbt modifiera efter dina elevers behov. Det finns också en önskelåda i biblioteket där du kan skicka förslag och idéer på material du skulle vilja se i Skoltavlan.

Skapa eget interaktivt undervisningsmaterial

I Skoltavlan kan du enkelt skapa interaktivt undervisningsmaterial. Du kan använda den bank av bilder och ljud som finns i Skoltavlan eller använda egna bilder och ljudklipp.

Följ dina elevers arbete

Med Skoltavlan Plus kan du smidigt dela undervisningsmaterial med dina elever som kan träna antingen i app- eller i webbversion av Skoltavlan. Dessutom kan du enkelt:

  • Följa varje elevs arbete och utveckling
  • Dela undervisningsmaterial till grupper eller klasser
  • Kommentera och ge feedback på elevernas arbete

Prova själv!

Utvärdera en kostnadsfri testperiod eller skapa ny användare:

Klicka på länken Testa Skoltavlan för att gratis prova Skoltavlan.

Beställ Skoltavlan

Klicka på länken Beställ Skoltavlan för att fylla i ett beställningsformulär. Fakturan kommer senare att skickas från Frölunda Data.

 

Kontaktstyrning

Goda nyheter! Nu finns det stort utbud av övningar som är anpassade för att fungera med kontaktstyrning. Klicka på länken för att få mer information om hur kontaktstyrning fungerar i Skoltavlan så kan ni ladda ner manualen som en pdf – eller word dokument.

Mer information

Modell

, , , , ,

Go to Top