Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

Quha Zento Wireless Puff Switch huvudband

1 395 kr ex. moms

Quha Zento Wireless Puff Switch huvudband används till Quha Zono gyromus och ger användaren tillgång till alla vanliga musfunktioner! Den enda 100% hygieniska produkten på marknaden!

Munstyrning med Quha Zento Wireless Puff Switch ger personer med mycket begränsad rörelseförmåga precis lika bra datorstyrning som en handhållen datormus. Ger användaren en komplett och trådlös datorstyrnings-upplevelse med exakta klick och musrörelser.

Artikelnr: 362000170 Kategorier: ,

Beskrivning

Quha Zento Wireless Puff Switch huvudband

Munstyrning med Quha Zento Wireless Puff Switch huvudband ger personer med mycket begränsad rörelseförmåga precis lika bra datorstyrning som en handhållen datormus. Ger användaren en komplett och trådlös datorstyrnings-upplevelse med exakta klick och musrörelser.

Huvudbandet är lätt och passar bekvämt i timmar. Den flexibla designen gör det lämplig för de flesta användare utan några justeringar.

Att använda huvudbandet är lätt att lära sig och går att anpassa till användarens personliga puffvolym. Den unika designen ger en sömlös och bekväm upplevelse; användaren kan äntligen gå från att bara styra sina enheter till att navigera fritt på sitt personliga sätt.

100% hygienisk utan delar inne i munnen. Kan iochmed detta också användas av flera användare.

Finns även som Head kit och Eye Kit.

Video

Du gillar kanske också…

Go to Top