010-405 68 55
Support
Frölunda Data
Log In

MEMOmessenger 2

Önskar offert

MEMOmessenger 2 är en talande klocka som automatiskt påminner dig om händelser med ett personliga meddelanden. Skärmen visar tydligt tid och datum, och om det är morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll eller natt. När du trycker på skärmen kommer det som visas på skärmen att läsas upp.

MEMOmessenger 2 finns på svenska, engelska, norska och danska.

Kontakta oss för offert och prisinformation!

Beskrivning

Om du känner att du behöver hjälp med att bli påmind om dina aktiviteter och vill ha en tydlig dygnsorientering så kan du få stor hjälp av MEMOmessenger 2. Du kan själv tala in dina påminnelser via en inspelningsfunktion. MEMOmessenger 2 läser upp dina påminnelser genom högtalaren då tiden är inne för aktiviteten. Du kan även ta med dig tillhörande MEMOgo, en liten enhet som du har i fickan och som ger dig dina påminnelser vart du än befinner dig.

Tid och datum visas tydligt på skärmen samt om det är morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll eller natt. När du trycker på skärmen läses det som visas på skärmen upp.

Bli påmind – var du än är
MEMOmessenger består av två enheter, MEMObase som är en stationär enhet och MEMOgo som är en bärbar enhet. MEMObase har en stor och tydlig skärm som visar tid och datum och används även för att göra inställningarna. Du kan spela in dina egna påminnelser som du sedan kan ta med dig i din MEMOgo och få dem upplästa vart du än befinner dig. Vid behov kan du får dina påminnelser via öronsnäcka och då vibrerar även din MEMOgo.

Flexibel och användarvänlig
MEMOmessenger är flexibel och användarvänlig tack vare de olika inställningarna. Välj mellan manlig eller kvinnlig röst för uppläsning av tiden. Det intalade meddelandet kan repeteras ofta, till exempel en gång per minut eller lite mer sällan såsom en gång
per tredje minut. Du kan lätt se hur lång tid det är kvar tills aktiviteten börjar med hjälp av cirklar
som var och en motsvarar en kvart och släcks ner vart eftersom tiden går.

Digitala kom-ihåg-lappar
Du kan spela in 10 stycken ”kom-ihåg-lappar” i din MEMOgo, till exempel numret på en portkod eller ett lösenord. Dessa kopplas inte till någon speciell tid, utan läses upp när det passar dig. Med denna funktion kan du känna dig säker på att du alltid har med dig den information du behöver.

Tillbehör
Du kan ha externa högtalare som ansluts till din MEMObase så du kan höra meddelanden tydligare, eller en extern vibrator för att få ett förstärkt larm när du ska vakna. Det finns också en larmmatta som kopplas till MEMObase och när du trampar på den så läses tiden på dygnet upp.

  • Storlek MEMObase 200x185x150 mm
  • Vikt MEMObase 710 g
  • Storlek MEMOgo 123x50x26 mm
  • Vikt MEMOgo 115 g
  • MEMOmessenger levereras tillsammans med en halsrem, väska, öronsnäcka samt klisteretiketter till MEMOgo. Putsduk och pekpenna till skärmen på MEMObase samt strömförsörjning och ett plastat översiktsark för dag- och veckoplanering samt bruksanvisning.

Ladda ner

Memo Messenger Bruksanvisning Memo Messenger Bruksanvisning

Titel

Go to Top