KUNDCENTER
Frölunda Data
Frölunda Data
Boka in en kostnadsfri produktdemo!

GoTalk Express 32

7 550 kr ex. moms

GoTalk Express 32 är den mest avancerade av alla GoTalks! Den kan användas som en vanlig GoTalk eller styras via scanning med 1 eller 2 kontakter. Både auditivt och visuellt (LED) stöd gör det enkelt för användaren att använda GoTalk som en avancerad talapparat.

Beskrivning

GoTalk Express 32 är likt övriga GoTalks en robust och lättanvänd talapparat med hög ljudkvalitet. Men under skalet ryms även extra funktionalitet:

 • LED-beslysning som ger ett visuellt stöd genom att lysa runt den ruta som är aktiv.
 • Auditivt stöd via 1,5s stödord som kan spelas in och kopplas till varje ruta och nivå.
 • Sekvensuppspelning där flera meddelanden spelas upp i rad för att bilda en mening.
 • Styr med scanning, med eller utan manöverkontakter.

Välj mellan att två olika uppspelningsalternativ: standard eller express. Standard fungerar precis som på en vanlig GoTalk — tryck på en meddelanderuta och motsvarande inspelning spelas upp. I Express-läget kan användaren länka samman olika rutor för att skapa en sekvens. Exempel::

“Jag vill ha”
“spaghetti och kötbullar”
“till lunch i dag”
“Tack så mycket”

Dessa fraser kommer spelas upp i tät följd i den ordning de valdes. Express-fraser kan dessutom sparas, likt ett makro, utifall användaren vill använda samma fras igen någon annan gång. Båda uppspelningsalternativen är tillgängliga i scanningläget.

Funktioner

 • 32 knappar i 5 nivåer (10s inspelningstid per ruta)
 • Rutorna är nedsänkta i ett raster
 • Totalt 28 minuters inspelningstid
 • Flera meddelanden kan länkas ihop till en sammanhängande fras i ”Express Mode”
 • 3.5mm-uttag för hörlurar
 • Förvaringsfack på baksidan för extra överlägg
 • Nivå- och inspelningslås
 • Axelrem och AC-adapter ingår
 • 2 års fabriksgaranti

Scanning med kontakter

GoTalk Express 32 kan styras med kontakter. I scanningläget ”rullar” apparaten igenom ett förbestämt antal inspelade meddelanden (2, 4, 8, 16 eller 32). Fyra lysdioder tänds runt den aktuella rutan som även kan förtydligas auditivt med inspelade stödord.

Bilda sammanhängande meningar i ”Express Mode”

Express Mode är ett sätt som möjliggör för användaren att koppla ihop flera ord eller fraser från olika rutor till en sammanhängande mening. Antingen kan flera rutor kopplas ihop när så behövs och läsas upp med en talknapp, alternativt kan flera rutor kopplas ihop och sparas som en sekvens som vid senare behov kan läsas upp med talknappen.

Om GoTalks

GoTalk erbjuder fantastiskt ljud med volymkontroll, enkel sekvensinspelning, snabbknapp för radering av meddelanden, inbyggt förvaringsfack för överläggen, inspelningslås, nivålås och 2 års fabriksgaranti. Är det en GoTalk vet man att den är enkel att använda och prisvärd jämförd med andra alternativ! Använd GoTalks för att inleda samtal, ge stöd vid dagliga aktiviteter, konversera över telefon, återberätta personliga anekdoter, öva på att samtala och artikulera, ge instruktioner, delta i gruppövningar m.m.

Certifiering

CE märkning logo  certifierad enligt direktiven för informationsteknologi 73/23/EEC och 89/336/EEC

Bruksanvisning medföljer paketet vid leverans.

Mer information

Vikt 1.02 kg
Dimensioner 36.2 × 25.4 × 4.45 cm
Strömkälla

,

Batterityp

Video

Go to Top