Clevertouch IMPACT

Clevertouch IMPACT

29 990 kr39 990 kr ex. moms

Den perfekta all-round-lösningen för det moderna klassrummet. Lektionsplanering med massor av resurser, utlärningsappar och inlärningsaktiviteter – IMPACT hjälper dig att spara tid!
Clevertouch IMPACT™ innehåller mängder av funktioner för pedagogiskt arbete, med inbyggd whiteboard och möjlighet till trådlös överföring från elevenheter, samt programvara till anslutna datorer. Innehåller även ett kostnadsfritt, prisbelönt system för Digital Signage, vilket gör skärmen till en informationsskärm i stunder då den inte används. Alla appar du behöver ingår utan extra kostnad och utan pågående prenumerationer. Clevershare låter dig spegla innehåll från din telefon, laptop eller surfplatta till den interaktiva skärmen. CleverMessage förvandlar din skärm till en digital skyltdisplay, delar dynamiskt innehåll med tidsintervaller eller när skärmen inte används. Molnbaserad LYNX Whiteboard skapar aktiviteter och presentationer från flera källor som ger dig friheten att arbeta var som helst.

Funktioner

Skärmen har ett väldigt lättanvänt gränssnitt. Enkla, snabba, intuitiva appar och gester utformade för att göra vardagliga uppgifter sömlösa. Det är lika smidigt som att skriva på en whiteboard – utan fördröjning. Med skärmens förmåga att skilja mellan handradering, fingertouch och stylus-skrivning behöver du inte ändra några inställningar utan kan arbeta och hålla lektioner utan störningsmoment. Du kommer aldrig att få slut på whiteboard med Clevertouch oändliga whiteboardsidor. Några av de fantastiska funktionerna är räkneverktyg, handskrift-till-textigenkänning och möjligheten att infoga bilder och former, som alla kan sparas, skrivas ut eller delas till studentenheter.

Kompatibel med Boardmaker 7 & Skoltavlan, och många fler utlärningsappar via Cleverstore!

Få tillgång till hundratals gratis undervisningsappar för att göra lektionerna mer engagerande. Clevertouch är även kompatibel med de vanligaste skolapparna som finns i vårat sortiment – Boardmaker 7 och Skoltavlan.

Cleverstore som nås från skärmen innehåller appar för alla åldrar och i de flesta ämnen finns det massor att välja mellan för att stödja dina lektioner. Från kodning till matematik, läskunnighet och vetenskap, såväl som spel och berättelser, Cleverstore har allt du kan behöva.
Inte bara är de flesta av apparna tillgängliga på olika språk, men vissa stöder också dubbelspråk, så att du kan lära dig språk som franska, spanska och tyska. Clevertouch kontrollerar varje app som skickas till butiken så att det inte finns något olämpligt innehåll. Vi vill göra det möjligt för lärare att ladda ner appar som lektionsresurser – så att alla appar är lämpliga för klassrummet.

Lynx programvara för lektionsplanering

Med programvaran Lynx och lektionsplanering kan lärare skapa lektioner med flera sidor med inbäddade medier. Används med en ansluten dator eller i Lynx-appen. Med hjälp av Lynx kan lärare skapa fantasifulla lektioner med innehåll från en mängd olika källor. Det nydesignade gränssnittet gör Lynx enkel att använda och det uppgraderade systemet ger en snabb, smidig och enkel upplevelse. LYNX körs över flera plattformar på en rad enheter inklusive Clevertouch-skärmar, iPads, iPhones, Android-enheter plus Windows-datorer och Mac-datorer. Eftersom LYNX är en molnbaserad plattform kan du logga in hemifrån, från personalrummet eller på språng och skapa dynamiska lektioner när och var som helst.

 • Med en direktlänk till webbläsaren behöver du inte lämna din session för att komma åt innehåll från en Google-sökning, så det finns inga störningar i din lektion.
 • Barn älskar att gå fram och använda den stora skärmen. Med handskriftsigenkänning, matematikformeligenkänning, tärning, matteverktyg, naturvetenskapliga verktyg med mera finns det alltid nya skäl att få eleverna upp och aktivt lära sig.
 • Vi har gjort det enkelt att komma åt din verktygslåda. Med lärarfavoriter som Rainbow Pen och Spotlight som ingår, samt interaktiva inlärningsverktyg, är LYNX fylld med funktioner för att få lektionerna att flyta.

Snowflake programvara för interaktiva lektioner

Snowflake gör det möjligt för lärare och elever att berätta engagerande, interaktiva berättelser som stämmer överens med läroplanen, det ger en säker gemenskap för samarbete online och i små grupper, och det möjliggör samtidig personlig instruktion som gör läroplanen relevant för elevernas liv. Med Snowflake behöver lärare mindre tid på att förbereda sig och kan lägga mer tid på att arbeta med eleverna. du kan skapa dina egna övningar eller ladda ner aktiviteter som andra har skapat. Snowflake är även det enda utbildningsteknologiprogrammet som gör att du kan dela din pekskärm i oberoende, personliga zoner. Snowflake förvandlar klassrummet till en rolig, motiverande och engagerande aktiv inlärningsmiljö.

snowflake skärmuppdelning

Teknisk information

 • Goda anslutningsmöjligheter inklusive en av de senaste USB-C-portarna. Tillåter enkel kabelanslutning för ljud, video och beröring.
 • 2 x 15W högtalare för kristallklar ljudkvalitet var som helst i rummet.
 • Med fem års garanti.
 • Synkronisera med dina molnkonton så att du kan arbeta var som helst när som helst.
 • Visa, kontrollera, uppdatera och felsöka på distans. Fjärrhantering ger din IT-avdelning möjlighet att arbeta på din Clevertouch-skärm utan att behöva besöka ditt klassrum. Du har alltid de senaste versionerna av appar och programvara utan att behöva installera några filer när du ska undervisa.
 • 5 års garanti och inga prenumerationsavgifter tillkommer.

Tillbehör

Väggfäste fast art. nr 155037

Väggfästen – höj och sänkbara art. nr 1542435

Mobila ställningar – fast höjd art.nr 1700126

 • 4K
 • 65″ eller 75″
 • 20 p touch
 • Goda anslutningsmöjligheter inklusive en av de senaste USB-C-portarna. Tillåter enkel kabelanslutning för ljud, video och beröring.
 • 2 x 15W högtalare för kristallklar ljudkvalitet var som helst i rummet.
 • Fem års garanti.
 • Synkronisera med dina molnkonton så att du kan arbeta var som helst när som helst.
 • Visa, kontrollera, uppdatera och felsök på distans. Fjärrhantering ger din IT-avdelning möjlighet att arbeta på din Clevertouch-skärm utan att behöva besöka ditt klassrum. Du har alltid de senaste versionerna av appar och programvara utan att behöva installera några filer när du ska undervisa.
 • Stylus-penna
Modell

Clevertouch IMPACT 65", Clevertouch IMPACT 75"

Titel

Till toppen