Cary Base

Cary Base

Cary Base är en kalenderklocka för personer som behöver extra hjälp att hålla reda på dygnet och dagens händelser. Cary Base visar information om datum, tid och om det är morgon, dag, kväll eller natt. Vid ett tryck på skärmen läses informationen upp. Dagens händelser kan visas på skärmen och talade påminnelser kan fås vid önskade tider. Anhöriga eller omsorgspersonal kan hjälpa till att hålla kalendern uppdaterad på distans.

ATT ANVÄNDA CARY BASE
CARY Base är en medicinteknisk produkt som är avsedd för inomhusbruk i hemmiljö. Placera den på en plats där användaren ofta vistas. Det kan till exempel vara i sovrummet, vid tv:n eller i köket. Anslut till internet och webtjänsten myAbilia om anhöriga och omsorgspersonal på distans ska hålla dagsplanen uppdaterad.

ATT ANPASSA CARY BASE
Ställ in vad som ska visas på skärmen utifrån användarens behov. Tänk på att ställa in så att skärmen visar ”natt” när användaren ska sova och ”morgon” när användaren stiger upp. Istället för att trycka på skärmen, kan en yttre manöverkontakt (tillbehör) användas för att få informationen uppläst.

FÅ ÖVERSIKT
Använd dagsplanen för att visa dagens viktigaste händelser.

FÅ PÅMINNELSER
Om man önskar kan man ställa in en signal när en händelse börjar. Samtidigt kan då även ett talat meddelande spelas upp.

  • Mått: (hxbxd) 207 x 137 x 74mm
  • Vikt: 520 g
  • Skärm: 8 tum
    Tillgängliga språk: svenska, norska, danska, finska, isländska, sami, engelska, tyska, nederländska, flamländska, franska, spanska, italienska, slovenska, bosniska, kroatiska, serbiska, tjeckiska, polska, albanska, arabiska, persiska, turkiska,
    somali, ungerska, ryska, grekiska

Ladda ner

Cary Base Bruksanvisning Cary Base Bruksanvisning

Titel

Till toppen