BIGtrack Trackball trådlös

BIGtrack Trackball trådlös

1 395 kr ex. moms

BIGtrack Trackball trådlös är en trackball som är tålig, pålitlig och enkel att använda. Utformad som en nallebjörn, med stor kula och avskiljda musknappar. Denna variant är trådlös och kopplas via Bluetooth eller medföljande dongel.

Kompatibel med iPad/iPhone med iPadOS13 eller iOS 13 eller senare.
För dator med senaste versionen av macOS eller Windows, Chromebook och de flesta andra enheter som kan använda en Bluetooth- eller USB-mus (t ex vissa Androidenheter)

BIGtrack Trackball trådlös är ett perfekt alternativ för användare som saknar de finmotoriska färdigheter som krävs för att kunna hantera en vanlig datormus. Den är en lämplig instegsmodell för barn med inlärningssvårigheter, som behöver lära sig att hantera datormöss eller andra styrdon. 

Dess robusta konstruktion gör att BIGtrack Trackball trådlös även kan användas av användare som styr med hjälp av sina fötter eller armbågar.

Användare med ledinflammation kan få svårt att hantera en vanlig mus. Med BIGtrack Trackball trådlös får dessa möjlighet att positionera muspekaren först och därefter klicka utan att riskera att muspekaren flyttas av misstag. Det finns även en särskild lås-funktion som gör att man kan flytta ett objekt utan att behöva hålla knappen nedtryckt samtidigt som man rullar på kulan.

Funktioner BIGtrack Trackball trådlös:

 • Plug & Play – anslutning via USB kräver inga drivrutiner eller installation
 • Extra tålig konstruktion
 • Stor styrkula på 7,62 cm i diameter som är lätt att använda med din
  hand, arm eller fot.
 • Särskild knapp som aktiverar Dra-Släpp-funktionalitet. Det innebär att du kan flytta objekt på skärmen utan att du samtidigt behöver hålla vänster musknapp nedtryckt. Det kan underlätta för
  personer med motoriska svårigheter.
 • Kan användas vid sidan av vanlig datormus utan att de stör ut varandra
 • Två stora musknappar
 • Färger i hög kontrast
 • MDR-klassad enligt EU-standard
 • Kompatibel med iPad/iPhone med iPadOS13 eller iOS 13 eller senare.
  För dator med senaste versionen av macOS eller Windows, Chromebook och de flesta andra enheter som kan använda en Bluetooth- eller USB-mus (t ex vissa Androidenheter)
Anslutning

MDR

MDR-dokumentation